Romania

Am ajuns la Iasi – primele impresii

Este prima data cand ajungem in Iasi pentru amandoi. Pe langa faptul ca avem niste gazde extraordinare:

Hotel Unirea cu Restaurant Panoramic unde in aceasta seara ne-am incalcat SERIOS si motivat principiile alimentare dar promitem sa recuperam incepand cu ora 6:00 la Spa-ul hotelului.

Am fost asteptati de cei de la Icar Tours cu insigne personalizate si o mapa consistenta cu multe multe detalii despre Iasi – inclusiv un ghid.

77102_522502497796440_4286178_n

11479_487859254614737_1097422958_n

Ca sa intelegeti cu ce ne-am ”luptat’ la cina:

Piept de pui in ciuperci cu sos de sparanghel si mazare.

piept-de-pui-cu-ciuperci-si-sos-de-sparanghel-si-mazare-1024x682

A urmat apoi peste. 3 tipuri de peste chiar. Am retinut ca printre cele 3 tipuri era si biban. Oricum, o nebunie de senzatii si arome.

peste-1024x682

Daca nu era suficient, felul cu numarul 3 ne-a dat pe spate total. Pui gatit lent, 1 ora jumatate in supa, la temperatura mica, cu limba de vita gatita in acelasi stil, sparanghel si doua tipuri de sos absolut dementiale.

pui-limba-de-vita-si-sparanghel-1024x682

Si binenteles desertul: sufleu de fructe de padure!

562564_487878411279488_1687004004_n

Cu toate ca era deja trecut de ora 00:00 Andreea a fost foarte draguta si ne-a scos la o scurta plimbare.

vin-la-Iasi-1024x682  cinema-republica-iasi-1024x682  hotel-unirea-iasi-1024x682

iasi-cafeneaua-veche-1024x682

Iar aceasta este panorama din camera noastra.

310976_522380654475291_258921862_n

Maine avem zi lunga. Va pupam. Nu uitati sa ne urmariti pe e FacebookTwitter, si Instagram unde postam in timp real. Pentru twitter folosim #vinlaiasi pentru aceasta excursie.

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

Leave a Reply

1 Comment on "Am ajuns la Iasi – primele impresii"

avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
trackback

[…] prima seara v-am povestit ”la cald” despre mancarea de la cina […]

wpDiscuz