Romania, Travel Stuff

Curiozitate cu privire la biletele de avion

Reading Time: 1 minute

Ca tot omul ma “dadeam pe net”, ma mai uitam de niste bilete, verificam preturi, the usual :).

Si cum ma plimbam eu asa am dat peste o chestie interesanta. Bilete de avion Bucuresti – Milano 57 de euro si bilete de avion Bucuresti – Siubiu 600 de euro.

Poftim?

preturi-bilete-de-avion

Inteleg perfect faptul ca pretul e influentat de multi factori: grad de ocupare, frecventa zboruri, etc. Dar totusi…

Raman recunoscatoare celui care imi ofera o explicatie pe care sa o si pot accepta pentru preturile astea atat de scumpe la zborurile interne!

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

Leave a Reply

11 Comments on "Curiozitate cu privire la biletele de avion"

avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Nicky
Guest

Nu e zbor direct, TAROM nu zboara la Sibiu. E cum as merge io cu avionul de la Craiova la Bucuresti..via Londra, sau Barcelona!

Matilda
Guest

Pai nu cred ca mai zboara nimeni in afara de Tarom pe Bucuresti – Sibiu. Pret de monopol – nu ai nevoie de alta justificare 🙂

P.S. ne vedem maineeeee!

Radu
Guest

Nu e vorba de costuri, nu e vorba neapărat nici de ofertă (că nu sunt zboruri directe, sau sunt puține zboruri etc.), e vorba de cerere. Mai concret, de cine zboară.

Zborurile interne pe distanțe micuțe, mai ales la noi, nu sunt adresate celor care se uită la preț, ci celor care se uită la timp – companiilor. O companie poate să plătească 300 de euro în plus ca să aducă un director important în Sibiu sau de la Sibiu în o oră-două mai puțin.

Sorin
Guest

Pentru ca nu exista Bucuresti – Sibiu zbor direct. In prezent, programul operational permite sa zbori Bucuresti – Sibiu via Viena cu Austrian Airlines sau Via Munchen cu TAROM :). De aici si tarifele mari :).