• Menu
  • Menu

De la Viseu de Sus la Sighetul Marmatiei

Pe scurt spus: cat cat de frumoasa e Romania iarna!

In Viseul de Sus am testat mersul cu Mocanita (interesant, cam scump si cam frig, cel putin comparat cu cea din Bucovina dupa cum povesteste un cititor). Ininte de asta am fost de la Onesti spre Viseul de Sus. Inca un articol care va arata cam cat de frumoasa este Romania.

Intre noi fie vorba in ultima vreme mi se cam pare ca ma specializez in mersul cu trenul: in Iran, Mocanita amintita mai sus, in India, spre Viena.

La plecarea din Viseu am mers putin prin Poienile Izei asa cum imi recomandase Dorin de la Friends Travel.

Va spun de acum ca toate pozele sunt facute cu un mirrorless Olympus super retro si inebunitor de sexy 🙂 si sunt super happy pentru ca l-am avut partener de drum. Face niste poze excelente, nu am simtit lipsa DSLR-ului absolut deloc.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avem o mandrete de tara si imi plac la nebunie casele din aceasta zona.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Am pierdut semnalul mai apoi am intrat in roaming si m-a amuzat faptul ca pe tot parcursul drumului se prindea totusi ProFm :)), nu a vrut sa cedeze neam. Se batea putin doar cu EuropaFm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Din cand in cand m-am panicat putin ca nu am suficient semnal cat sa va arat Wonderland Romania dar imi trecea repede, pe masura ce peisajele se derulau in fata mea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Manastira Barsana era un frig de crapau pietrele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Despre Manastira insa alta data,

Povestea continua!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments