• Menu
  • Menu

Cinci sate – Vernazza

Cel mai cunoscut, cel mai pozat, probabil cel mai fotogenic de la depărtare, cu străduțe înguste și foarte multă culoare. Vernazza mi s-a părut un loc plin de voie bună.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aici ne-am oprit după obositorul traseu pentru a ne reface forțele cu bere și mâncare plină de carbohidrați. Cheers to that.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Cât costă mâncarea în Vernazza?

Pentru o porție de paste plăteai între 8 și 12 euro (destul de consistentă). Eu și Ioana am împărțit o porție și ne-am ridicat super sătule de la masă. Caracatița cu salată costa 15 euro, o bere în jur de 4. Pizza costa între 6 si 10 euro.

Tocmai plătisem și ne pregăteam de plecare când din senin am auzit râsete și agitație, gălăgie si forfotă. Era o viitoare mireasă întâmpinată de prietene cu confeti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Îmi plac la nebunie locurile acestea vesele. Pentru mine Vernazza nu a fost romantic, poate puțin pitoresc dar cu siguranță vesel. O să îi spun cel mai vesel oraș italian în care am fost.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments