• Menu
  • Menu

Festivalul care scrie istorie în România – Untold

De când am auzit că se va întâmpla acest festival am spus – wow, asta da chestie tare în România. Din line-up festivalului fac parte nume foarte grele din diferite stiluri muzicale! Avicii (pentru prima dată în România), David Guetta, Atb, John Digweed, John Newman, Tinie Tempah, Tom Odell, sunt doar câteva din numele prezente la Untold.

UPDATE – PROGRAMUL PE ZILE LA UNTOLD

Azi a fost facut public si programul zilelor de festival! BE THERE

program untold

Când se întâmplă?

Între 30 iulie și 2 august, în Cluj (capitala Europeană de Tineret 2015)! Și ce se întâmplă mai exact? Îi las pe ei să va povestească

                                     Mai mult de 10 scene vor împânzi tărâmul Untold Festival şi timp de 4 zile şi 4 nopţi, între 30 iulie şi 2 august, vei avea de înfruntat, dragul nostru Prâslea, o sumedenie de ispite şi pericole pentru plictiseală: concertele de la Main şi Secondary Stages din Zona River situată între Cluj-Arena şi Sala Polivalentă, concertele şi chill-out zone-ul din The Forrest (Parcul Central), doar ca să răzbeşti în Zona The Citadel (Piaţa Unirii) unde o scenă imensă cu intrare liberă va celebra spaţiul public şi tinereţea sutelor de mii de Greuceni şi de Ilene Cosânzene.

Dar dacă Balaurul cu Trei Capete îţi va fi încurcat drumurile şi în loc de Cetate, vei ajunge în Zona The Pool nu vei regreta: vei găsi aici o petrecere la piscină care l-ar face invidios chiar şi pe Împăratul Roșu!


 

De ce să mergi la Untold – scurtă listă

– pentru toată muzica bună de acolo

– pentru atmosferă și modul inedit de punere în practică

– este primul eveniment de asemenea mărime din România

– pentru că în Cluj chiar îi fain

– pentru experientă în sine

– pentru ocazia de a vedea mai mult din România

 

Iar pe acest ultim punct o să mă concentrez mai mult. Având în vedere și numărul mare de spectatori străini prezenți la eveniment organizatorii s-au gândit foarte bine să organizeze tururi ghidate.

untold festival

 


 

Ce altceva poți face la Untold?

Există mai multe tururi ghidate. Unul ne ajută sa descoperim Clujul și cele mai importante obiective turistice, în altele pot ajunge la restul obiectivelor turistice din apropiere (Salina Turda, Cheile Turzii, Alba Iulia, Sighisoara și Viscri (localitate inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO.


 

Unde să stai la Untold?

Având în vedere că marea majoritate a locurilor de cazare sunt deja epuizate în perioada festivalului organizatorii au anticipat foarte bine nevoile și au organizat locuri de cazare – în campusuri sau în campingul oficial al festivalului și vă ajută să găsiți și un pat pe la localnici.

Bilete mai puteți lua până pe 10 iulie așa că eu v-aș recomanda să vă grăbiți!


Festivalul UNTOLD este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Mai sunt 22 de zile și aici merge tare frumos spus – povestea continuă!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.