Travel Stuff

Animalele de companie si calatoriile

Reading Time: 1 minute

Articolul ăsta m-a făcut sa râd bine de tot! “Când o să mă fac mare” (adică atunci când nu o să mai locuiesc într-un apartament) o să îmi iau un labrador! Nu știu cum o să suprapun asta cu toate plecările mele, dacă aveți animale de companie și călătoriți cu ele sunt super curioasă cum faceți!

Am copilărit la curte unde e anormal să nu ai cel puțin un câine. Am avut momente (dese) când aveam și câte trei în același timp.  Cu statul ăsta la bloc în București nu mă înțeleg eu prea bine și nici nu mi se pare prea ok să crești un câine (care nu e de apartament) – în apartament. Să stea singur o zi întreagă, să nu poată să iasă afară ca să își facă nevoile, să fie nevoit să se programeze – dimineața și seara, să dezvolte în timp diverse alte boli din cauza asta etc…

Ce să mai spun despre călătorii. În mintea mea animalele de companie si călătoriile nu prea se pupă. Păi ce aș mai face eu weekend de weekend? Cum să plec și să îl las închis în casă? Iar cel puțin de când a venit căldura nu cred că am mai petrecut un weekend în București! Câți prieteni binevoitori care să NU plece și ei în weekend din București să găsesc?

Ce părere ai despre animalele de companie și călătoriile? Aveți tips & tricks pentru asta? Cine știe? Poate îmi fac puțin curaj să îmi iau labradorul ăla mai devreme! Sunt așaaaa simpatici!

Traveler-labrador

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

Leave a Reply

6 Comments on "Animalele de companie si calatoriile"

avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Misa
Guest
Eu doi catei. Nu este o problema in faptul ca stau singuri toata ziua oricum dorm cat incape. Iar hranitul si plimbatul sunt un spectacol in sine. Mai greu cu plecatul in vacante… In tara gasesti cu greu locuri de cazare care primesc animale de companie iar in strainatate este si mai complicat. Daca iti iei caine e bine sa stii ca poate avea cineva din familie grija de el cat esti plecata peste hotare sau gasesti o pensiune in care sa ai incredere si il inveti de mic cu sistemul asta. E greu dar atat de minunat sa ai… Read more »
KorinaMS
Guest

http://www.korinams.ro/2015/03/04/animal-companie-in-vacanta/ _ dacă hotărăști să iei un labrador cu tine în vacanță.
Daaaar, dacă se nimerește să fiu acasă când pleci tu, știi unde stau și îl așteeeeeeept! (are și cu cine să se joace)

Ștefan
Guest
Fix un labrador voiam și eu, dar apoi mi-am dat seama că e prea mare pentru apartament. Apoi mă gândeam la un bulldog francez, dar m-am lovit de o altă problemă. Cum îl scot în mijlocul zilei afară dacă sunt la serviciu. După asta mi-am dat seama că mai mult aș chinui un câine la bloc + faptul că trebuie să îl hrănesc în fiecare zi. Chiar dacă iubesc câinii foarte mult și îmi doresc unul din tot sufletul, sunt conștient că apartamentul nu e un loc potrivit în care să crească un câine. Cu banii ce îi aveam pregătiți… Read more »
wpDiscuz