Diverse, Recomandari

Lady Like (P) (ajutoarele călătorilor)

Reading Time: 2 minutes

Salutare! În primă fază m-am gândit să denumesc articolul “Economisind timp”, dar am realizat că eu nu am suficientă grijă de ținuta mea în general, deci ar fi o minciuna să spun că economisesc timp, eu in acest moment nu prea investesc timp, sub eterna scuza că nu îl am!

Cred că la un moment dat, pe la un eveniment, cei de la Philips m-au văzut mai necălcată și s-au gândit cum să îmi sară în ajutor. Mi-au propus să le testez noile stații de călcat…

În primă fază nu mi-a surâs ideea fix sub pretextul de mai sus. Apoi tot eu mi-am spus – stai puțin, poate că nu trebuie să consumi așa mult timp, și totuși nu strică să pleci cu hainele călcate în vacanță (la birou și în viață în general)!

Și ca să surprind live ce știe să faca stația de călcat Perfect Care Aqua Silence, am filmat în weekend aventura călcatului de haine! Povestea e cu final foarte fericit, de data asta am reușit să evit arsurile!

Să vă spun și date despre stație.
*Rezervorul are 2,5 litri, ceea ce o face perfectă și pentru momentul în care ai multe multe haine de călcat.
Când e utilă funcția asta? Cred că atunci când calci TOATE rufele din casă dintr-o tură, când ai un bebe mic și calci oricum cam toate hăinuțele (chiar, toată lumea face asta sau doar ai mei?), dacă ai un business hotelier – dar nu neapărat foarte mare și nu duci lenjeria la spălătorie.
*Nu ai programe, nu schimbi temperatura, nu îți bați capul! Îl pornești, aștepți 2 minute, ai călcat, ai plecat!
*Presiune de 6,2 bari. Asta înseamnă că aburul este foarte puternic și pătrunde direct în țesătura. Din două mișcări e gata și rezistă mai mult.
Foartă utilă îmi este și funcția de oprire automată după 5 minute, la pachet cu faptul că îl lași liniștit cu talpa pe masa de călcat.

Găsiți detaliile complete pe site-ul lor despre statiile de calcat, sper să te ajute recomandarea! I am ready now! Lady like… Simona style!

tumblr_nq45j3uwrG1qedb29o1_400

Acum, pot să merg liniștită cu trenurile prin India, poate e murdar pe acolo, dar măcar am hăinuțele călcate!

Travel neat & love to travel!

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

Sort by:   newest | oldest | most voted
Gelu
Guest

Ce bine era daca faceai o tombola sa ne dai si noua una cadou!

Veronica
Guest

Pentru ametiti ca mine e perfecta functia de oprire automata dupa 5 minute. As pleca relaxata la birou fara sa ma gandesc de sapte ori daca am scos sau nu fierul din priza.
Scumput. Poate intr-o zi mi-l permit (sau poate o sa il primesc cadou)

Gabriela
Guest

Interesant! Cam scump, dar sigur merita.
Despre video-ul tau – am ras :)). E dovada clara ca si incepatorii se pot descurca!

wpDiscuz