Oferte

Oferta de toamnă de la Tarom este aici

Reading Time: 1 minute

Stăteam eu azinoapte pe la 1 și ma plimbam pe site-uri, mi-am găsit bilete de 140 de euro fix pe perioada potrivită pentru excusia în Filipine, m-am gândit că rezerv azi și m-am băgat la somn.

Azi biletele mele nu mai sunt dar profitați măcar voi de ofertă (dacă mai găsiți bilete).

În perioada 18 – 30 septembrie 2015 poți achiziționa bilete de avion la prețuri de la 99 Euro(toate taxele incluse), pe destinațiile externe operate de Compania TAROM.

  1. preţ de la 99 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Atena/ Belgrad/ Budapesta/ Istanbul/ Chisinau/ Larnaca/ Salonic/ Sofia, Iaşi şi Bologna/ Roma/ Torino;
  2. preţ de la 119 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Amsterdam/ Frankfurt/ Geneva/ Moscova/ Munchen/ Praga/ Stockholm/ Viena/ Valencia, Iaşi şi Munchen, Sibiu şi Munchen, Cluj Napoca şi Viena;
  3. preţ de la 139 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între : Bucureşti şi Amman/ Barcelona/ Beirut/ Bruxelles/ Dubai/ Londra/ Madrid/ Nisa/ Paris/ Tel Aviv, Iaşi şi Luton/ Tel Aviv.

Oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada 15 octombrie 2015 – 15 aprilie 2016*. De asemenea oferta este supusă unor termeni şi condiții în limita locurilor disponibile.

Spor la rezervări și multă baftă să găsiți ce vă trebuie! Oferta aici

 

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

Leave a Reply

10 Comments on "Oferta de toamnă de la Tarom este aici"

avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Ciprian
Guest

140 euro Bucuresti – Filipine??WOW!

Andree
Guest

Ce rau imi pare! Nu-i corect. Acum ce faci? Ce plan ai? De unde iei bilete?

Gabriela
Guest

Ce rau imi pare ca nu ai prins biletele pe care ti le doreai. Iti multumesc, eu am reusit totusi sa prind! Multumesc frumos

Andrei
Guest

Da, destul de neplacut ca era limitare la sedere 14 zile (oferta Tarom). As fi vrut sa achizitionex biletele pentru 20 zile de calatorie dar…. nu s-a putut 🙁 Ramane sa asteptam Turkish, Qatar cu celebra oferta de sales care dureaza 3 zile sau poate ceva nou de la FLY Dubai – dar ceva pe la 200 eur altfel nu prea va fi interesant. Pacat ca Wizz si Pegasus nu zboara pe DXB …. Alte variante nu cunosc inca pentru a ajunge ok in Dubai.