Amazing places, Travel Stuff

Documentar despre Namibia

Reading Time: 1 minute

Poate știați, dacă nu fac o recapitulare. Până acum, din cele 34 de țări vizitate, am ajuns doar în Asia și Europa. Nu am ieșit din aceste două continente și nici nu prea mă arunc să dau (prea multe) sfaturi despre călătoriile în alte zone.

Visez tare totuși să descopăr și Africa, și nu atât de mult partea cunoscută, comercială, cât adevărata Africa. Etiopia și Namibia de exemplu.

Mă uitam la documentarul de mai jos serile trecute și mă gândeam că dacă extratereștii aterizează în unele zone de aici pot foarte bine crede și ei că nu există viață pe Terra (ducând la absurd afirmația).

Ce mi se pare cel mai fascinant este faptul că în Namibia deșertul se termină direct în Oceanul Atlantic.

Veți înțelege mai bine ce spun după ce vă uitați la documentarul de mai jos! Citez – Vestul sălbatic din Namibia este un ținut inospitalier și inadecvat pentru viață. Doar câteva triburi locale și animale locuiesc aici. 

În timp ce mă uitam în primă fază am spus – MERGEM AICI. Apoi, privind, mi-am dat seamă că nu e chiar cel mai ușor lucru, nu aș intra într-un ținut deloc prietenos, ba chiar foarte puțin prietenos omului.
În documentar există și niște oameni care și-au dedicat viața pentru a proteja ținutul! Știu sigur că eu NU AȘ PUTEA să fac lucrurile pe care le fac ei! Chiar dacă locurile sunt foarte frumoase și unice prin sălbăticia lor!
Aș vrea să ajung până și pe acolo, dar nu aș putea rămâne ani în șir! Sper să vă placă!

Sursă foto cover

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
wpDiscuz