• Menu
  • Menu

Locuri subestimate din Europa

Cred ca Europa este un loc atât de interesant și datorită multiculturalității ei! În tot amalgamul de peisaje și culturi sunt câteva locuri tare frumoase, deseori subestimate. În ultima vreme m-am concentrat tot mai mult pe a vizita câteva dintre ele, altele rămân încă pe listă.

Dacă ești în pană de inspirație – uite o listă de șase locuri subestimate din Europa + unul bonus!

Macedonia – Ohrid

Ohrid macedonia

Iubesc mult acest loc și am tot visat să îl revăd. Cu timp și răbdare o să ne revedem! Influențe variate – albanezi, macedoneni, greci, mancare buna, cafenele multe, și senzatia de liniște, pace și bine! Cred că e fermecat puțin locul. Așa îl bănuiesc! (articol aici)

Lacul Bled – Slovenia
Bled-1

Vrei să te simți ca o prințesă în regat? Ăsta e un loc bun! Poți să îi spui casa de vacanță și să îl vezi vară de vară fără să te plictisești! (citeste mai multe aici)

Cesky Krumlov – Cehia

Un orășel romantic, cu o energie frumoasă! Îl recomand îndrăgostiților. Pssst băieți, fiind în Cehia berea e bună bună oricum! O să vă placă și vouă! Data viitoare poate nu o duci în Praga, în schimb treceți pe aici! (citeste mai multe aici)

Regiunea Puglia – Italia

Alberobello Trulli-31_1200x800

 

O regiune veselă, cu multe locuri interesante de văzut și cei mai mulți italieni simpatici pe metru pătrat! Bonus – o regiune foarte ieftină, cu multe povești! (citeste mai multe aici)

Kotor – Muntenegru

107 cetate kotor

Un oraș disputat de mulți, fostă colonie venețiană. Nu-i de mirare că după fiecare colț te aștepți să vezi un canal pe care plutește agale o gondolă! O vizită până la cetate te scutește și de plata abonamentului la sală, te așteaptă 1300 de trepte și o priveliște demențială. (citeste mai multe aici)

Cinque Terre – Italia

Nu e un top, destinațiile sunt numite aleatoriu, aș vrea însă pentru următoarea vacanță să îți amintești că ai citit pe un blog despre zona asta pestriță și colorată din Italia. Să îți amintești că găsești multă vegetație și vin, plajă, albastrul cerului si bleumarinul apei și că excursiile pe dealurile din zonă o să îți amintească de copilărie! Poza asta de mai jos nu e luată de pe shutterstock, e făcută chiar de mine!

OLYMPUS DIGITAL CAMERANu spun că Londra, Parisul, Barcelona sau altele nu sunt frumoase, cred totuși că ar trebui să avem încredere că și alte destinații ne pot surprinde! (citeste mai multe aici)

Bonus – Cappadocia, Turcia

cappadocia 2 cappadocia

 Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment