• Menu
  • Menu

Ne-am abătut de la traseu și am găsit o plajă doar pentru noi

Am luat la cercetat insula Koh Yao Noi (găsiți mai multe poze la mine pe instagram) și cum ne-am îndepărtat de la traseu am descoperit un colț de insulă și plajă foarte retras și mai greu de ajuns.

Am plecat pe partea vestică a insulei special pentru apus, am descoperit plaje goale și mangrove și „cea mai a noastră plajă” de până acum.

Koh Yao Noi off the beaten track 2-91_1280x720

Drumul părea că se termină

Koh Yao Noi off the beaten track 2-107_1280x720

Prima dată am vrut să ne întoarcem. Din curiozitatea de a vedea ce e și mai departe am mai coborât totuși puțin. Și bine am făcut. După colț ne aștepta o plajă doar a noastră. Cu destul de multe pietre ce-i drept, dar cu puține creaturi necunoscute în apă.

În general încercăm să evităm să intrăm în apă în locurile mai retrase. Pentru că nu prea știm viețuitoarele apei, nu știm ce miriapozi se pot ascunde, pești care se integrează cu peisajul și pe care poți călca, ce meduze usturătoare sunt prin apă. Aici însă părea sigură zona.

Koh Yao Noi off the beaten track 2-114_1280x720


Pro tip – când explorezi zone mai puțin umblate de turiști încearcă totuși să îți iei niște măsuri de siguranță. Să ai hartă cu tine, poate și harta pe Google maps încărcată. Noi în cazul de față am ales să rămânem încălțați în apă din mai multe motive. Solul era plin de pietre și după ce ai experimentat două trei lovituri sau tăieturi la tălpi nu-ți mai vine să riști și pentru a evita contactul cu viețuitoare marine posibil periculoase.  Povestește și Cami aici despre cum a alergat un peștișor simpatic și colorat prin apă ca mai apoi să afle că era periculos.


Cam ăsta a fost locul nostru de odihnă și de apus de ieri.

Koh Yao Noi off the beaten track-52_1280x719

Din apă am mai văzut o pereche de turiști ajunsă până în capătul potecii, dar nu s-au aventurat mai jos, nici gând să mai vină și după colț!

Noi ne-am apucat să explorăm, pietrele din poza de mai jos erau ascuțite și tăiau rau.

Koh Yao Noi off the beaten track-24_1280x719

Koh Yao Noi off the beaten track-28_1280x719

Koh Yao Noi off the beaten track-39_1280x719

Koh Yao Noi off the beaten track-54_1280x719

Și cât ne-am bălăcit, am lenevit și ne-am bălăcit din nou, am mai adăugat un apus inedit pentru desaga de amintiri cu apusuri.

Koh Yao Noi off the beaten track-82_1280x719

Koh Yao Noi off the beaten track-102_1280x719

E doar cel mai recent exemplu de loc interesant descoperit fără să vrem!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.