• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie din Vietnam – Pe scuter în Hanoi

Când Bogdan, un amic român plecat și el să cutreiere lumea, ne-a spus că a găsit un loc foarte fain pe o insulă în Vietnam nu am zăbovit prea mult așa că am început să ne organizăm plecarea. Dorința noastră în Hanoi era să căutăm un laptop mic, de 11 inci, pentru că între timp a mai crescut volumul nostru de muncă și un singur laptop nu ne mai este suficient. Așadar de nevoie am închiriat un scuter pentru a face un pelerinaj pe la magazinele de electronice.

Și dacă aveam impresia că văzusem aglomerație în trafic, ei bine nu știam ce-i aglomerația! Traficul în Hanoi e suficient de nebun încât să timoreze și experimentați am spune noi.

Claxoane, oameni mergând pe contrasens, o ordine în dezordine ceva de nedescris!

După tot pelerinajul nostru, laptopuri mici și portabile tot nu am găsit. Cele mai mici erau de 14 și toată lumea spune același lucru despre ele – nu sunt nici prea bune și nici portabile, avantaj zero. Cel puțin în bugetul pe care îl avem noi disponibil pentru asta.

Dar măcar noi am apucat să experimentăm și să rămânem fascinați de Hanoi, unde sigur sigur ne mai întoarcem să mai poposim câteva zile după ce plecăm de pe insulă.

Vă lăsăm cu videoul! Enjoy! Nu uita să îi dai un share!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.