• Menu
  • Menu

Călătoare 27. Toată lumea caută persoana potrivită, dar nu încearcă să fie persoana potrivită.

Mă țin de treabă și promisiune și vă aduc pentru a 3-a săptămână la rând o nouă serie de link-uri interesante, articole de citit și alte informații ce au mai mult sau mai puțin legătură cu călătoriile!

Din episodul de azi – Travelers of Bucharest vor scoate o carte, vă trimit (virtual) să explorați Iranul pe bicicletă, ce comentarii pline de ură primesc bloggerii de travel și multe altele (sper eu) interesante.

Travelers of Bucharest lansează o carte!

Proiectul ăsta atât de mult iubit a aniversat doi ani. Ne-au adus aproape poveștile a peste 2.000 de  călători din București în tot acest timp. După ghidul travelers of Bucharest acum urmează și cartea. Cum vreau să am ca amintire o colecție a celor mai interesanți călători din București eu m-am înscris la newsletter și aștept invitație la lansare!

Explorează Iranul pe bicicletă

Pe Tom l-am cunoscut la HipTrip și de atunci îmi place să îi mai urmăresc aventurile. Acum a plecat pe bicicletă prin Iran. Scrie pe blog zilnic despre experiențele lui.

Exploring the deep south of the Islamic Republic of Iran, in particular the Persian Gulf coast – the land of the Bandari people, of Arabic speaking, black African Iranians, of thousands of miles of empty white beaches and warm inviting water the colour of the mosaic-tiled turquoise domes for which Persia is so famous.

Ura pe internet – categoria blogurile de travel

Destul de reprezentativ aș spune eu. Vă las așadar cele mai nasoale comentarii primite de o bloggeriță de travel în 2016. Cu toate că atunci când am pornit blogul speram să nu fie așa mult hate în zona asta, nu am nimerit bine. Oamenii o să te urască orice ai face. Mai ales dacă te plimbi mult. Well, just smile and let it go!
Să fac și eu un top al celor mai răutăcioase comentarii primite?

Un video foarte fain

Nu am înțeles de ce nu a fost mai multă lume așa extaziată de mine la vederea acestui video! Facebook a făcut figuri și mi-a luat postarea fără poză, de pe profilul meu personal a dispărut postarea (sau nu o mai găsesc eu). Vă trimit iar la el, poate îl descoperiți!

Vrei să zbori ieftin?

Am pus aseară niște variante de destinații și date de călătorie (multe sub 20 de euro dus-întors). Cu plecare din București, dar și din alte orașe din țară! Pe lângă ofertele normale mă gândesc să postez mai des (săptămânal sau lunar) articole asemănătoare.

Dacă vei în general să cauți bilete de avion ieftine și habar nu ai cum citește și acest articol! A ajutat mulți oameni care acum își caută și își găsesc singuri biletele de avion!

Când schimbi perspectiva

Nu are legătură cu călătoriile, dar mi-a plăcut modul în care e pus punctul pe i în multe din situațiile de aici.

“Everybody is looking for the right person, and nobody is trying to be the right person.”

10 locuri interesante în lume

Cimitir de avioane, clădiri părăsite, peisaje amețitoare. Toate aici. Tot din acest articol e luată și poza din cover iar unul din locurile din această listă este chiar aproape. La vecinii Bulgari!

13 experiențe din călătorii care îți schimbă viața

Am tot vorbit și vorbesc și eu de toate lucrurile astea. Dar în articolul ăsta sunt structurate și explicate frumos!


Să ai o zi de marți călduroasă! 🙂

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

9 comments