• Menu
  • Menu

Video cum să îți faci bagajul de călătorie (P)

Cum să îți faci bagajul de călătorie? Uite acest video o să te ajute, măcar puțin!

P-ul din titlu nici nu prea își are rostul, pentru că articolul e bonus :), iar subiectul oricum e de actualitate! Dar îl pun oricum, pentru că în video avem și ceva branding!

Am mai scris despre ce am împachetat eu în bagaj, dar acum am făcut și un video, în care rucsacul meu era oricum pe jumătate gol pentru că lipseau cărțile și agenda! Hai să vezi cum de călătorim noi cu până în 10 kg fiecare!

Și până să îți dau video-ul să te uiți la el, îți mai „vând” un pont pentru bagajul de călătorie. Cu cât îl plătești? (ha-ha).

Pro Tip 1

Ca să te asiguri că nu ai uitat nimic acasă începe de la piele și de la picioare în sus! Cum așa? Așa: șoste, chiloți, pantaloni, încălțări, maieuri / tricouri / rochițe, geacă, pelerină de ploaie, ce îți trebuie ție!

Pro Tip 2

Un alt pont a fost dat deja de prin 2015 (articol aici), travel checklist, un tool online care te ajută să îți faci bagajul și să te pregătești!

Și acum, video cu demonstrația practică a împachetatului bagajului de călătorie!

Drum bun! Travel & love, love to travel!
P.s. – doar azi, 31 martie 2017, te mai poți înscrie în promoția Pepsi iar noi ne-am bucura ENORM dacă unul dintre cititorii Lipa Lipa ar câștiga! Ținem pumnii!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 comments