• Menu
  • Menu

Sun Hostel Belgrad – harta hostelurilor din lume

Sun Hostel Belgrad este clar cel locul unde am avut parte de cea mai prietenoasă întâmpinare! La nici două ore de când ajunsesem în hostel cântam deja la chitară (Alex) și stăteam la povești cu angajații și prietenii lor! Nici nu ne cunoscusem bine, iar pe seară aveam deja program de ieșit în oraș!

Ai drum prin Belgrad? Hai să îți povestim cum am stat la ei!

Am aflat de la Manu, care știa de la Tudor, amândoi lucrează la Hostel Costel, că în Belgrad e acest hostel mișto! M-am uitat rapid pe Hostel World, am văzut că au nota 9,3 și n-am avut nevoie de mai mult! Cu o mică grădină, interior simpatic și reviewuri destul de bune, eram sigură până să ajung că o sa îmi placă!

Unde îi găsești?

Nu sunt fix fix în buricul târgului, dar tocmai asta mi-a plăcut. Că am avut puțin mai mult de văzut și explorat. Îi găsiți pe Facebook, au și site, dar pfuaaai, e mai vechi decât mine. Puteți să îi contactați direct pe Facebook pentru rezervări, pe Booking sau Hostel World!

Noi am ajuns în Belgrad cu trenul din Timișoara iar de la gară am mers pe jos până la hostel.


Ce mi-a plăcut la Sun Hostel?

Mi-a plăcut locul cu totul! Zona de relaxare este un living destul de mare. Mai au terasa, care e o grădină! Oricum, te surprinde foarte plăcut că în jungla de beton din jur (exagerare poetică), au peticul ăsta verde! E un balcon sau o grădină? Nici nu contează, e frumos!

Bucătăria este echipată cu de toate! Frigider mare, spații de depozitare, aragaz, tot ce trebuie!

Oamenii sunt foarte prietenoși și se întâmplă chiar foarte des oamenii să uite să mai plece. Cât am vizitat noi hostelul erau acolo 3 persoane venite de mai mult de 2 săptămâni! Belgradul este și el frumușel, are un vibe vesel și ai tot felul de chestii de descoperit!

Noi am stat în camera verde și a fost doar pentru noi. O cameră micută, dotată cu patru paturi. Pentru noi doi a fost mai mult decât bine. Camerele nu au băi private.

Afișe funny peste tot prin hostel și dulapuri unde să îți lași lucrurile în siguranță. Mă rog, noi nici nu le-am folosit. Locul cu totul te făcea să te simți ca acasă!

Tips and tricks

Primești hartă a orașului și dacă ai nevoie de ajutor sau îndrumare oricare dintre cei de la recepție o vor face bucuroși. Recomand să testați și tuturile gratuie recomandate de hostel!


Graffiti

Sun Hostel te întâmpină cu tot felul de desene și grafitti. Am aflat chiar că unul dintre artiști colaborează acum cu cei de la Gorillaz. Nice!


Ce nu mi-a plăcut?

Clar trebuie să facă ceva cu site-ul ăla! 🙂


Notă? Primesc un 10! Și ca să te convingi, uite ce drăguț am fost întâmpinați în Belgrad!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment