• Menu
  • Menu

Cu stilul la drum lung – Review Peria Liss Brush 3D (P)

Nu-i un secret pentru nimeni că eu pot să fiu victimă a modei doar în sensul în care mă împedic de ea și mă lovesc. Nu prea am fost niciodată genul ăla de gagică care să folosească prea multe produse cosmetice sau ustensile. Puțin și bun, de preferat cât mai natural. Avantajul meu cumva e că am și părul creț cu destul de mult volum. Nu e o bătaie de cap așa mare (oarecum).

Până să vină primăvara m-am șimțit oarecum într-o mini panică de identitate. Că în București se uitau oamenii cam câș la stilul meu „vagabondish”. Eu eram picată pe nepregătite din Asia unde aveam câteva tricouri toate. O fustă, niște șalvari și vreo două rochii. Dacă ești curios cu ce am plecat de acasă pentru aventura noastră cu bilet doar dus găsești aici articolul.

Eu natural am părul creț. Oamenii mă întreabă des ce îi fac și fix ca în Friends îmi vine să răspund cu – mulțumesc, îl cresc singură!

În buza primăverii am primit o propunere de la cei de la BaBylsiss România. Să testez, apoi să recomand unul dintre produsele lor. Am fost sceptică și am pus o tonă de întrebări. Ce greutate are? E mic produsul? Ce face? Am început să citesc și devenisem și eu curioasă. Cum așa? Peria asta e ușoară și micuță și se descurcă așa bine?

Peria Liss Brush 3D

A venit momentul în care am luat produsul în teste. M-am ÎNDRĂGOSTIT de perie de la prima testare. Nu îmi venea să cred că am dat o dată cu peria printr-o suviță și părul meu a ieșit drept drept! Era la mine de 5 minute și i-am spui lui Alex – ei bine, peria asta vine cu noi de acum! Aia e, îmi iau! Văzusem deja mare parte din videourile de pe pagina de produs. Găsești peria Liss Brush 3D aici alături de mai multe informații și videouri.

A urmat apoi o probă de foc. Prima nuntă la care am pus peria în bagaj și am mers cu părul drept. Că așa e în tenis. Fetele cu părul drept și-l pun pe moațe să-l facă sărmăluță, fetele cu părul creț îl îndreaptă și e gata coafura!

Surprinzător, chiar dacă am transpirat, m-a și plouat, dar părul meu a rezistat câteva zile bune destul de drept.

De când suntem prietene Peria Liss Brush 3D a mers cu mine la trei nunți. Dacă aș fi mers la salon aș fi dat mai mult de 199 de lei. Produsul acum de la 299 la 199 de lei. Iar ce nu-mi place la salon e că uneori am impresia că m-a lins vaca în cap.

De altfel, nu e prima dată când realizez că este mult mai eficient să cumpăr un produs pe care pot să îl folosesc de mai multe ori și să îl iau cu mine, decât să mă bazez pe serviciile altora.

Nu iau eu multe în bagaj, dar Liss Brush 3D merge cu mine. Aș risca să o iau chiar și prin Asia. Chiar dacă la prima bălăceală părul ar fi creț la loc. Îmi place să am părul drept uneori. Îmi dă o stare de bine, mă simt mai feminină și îmi vine să mai aranjez mai mult. Cred că înțelegeți ce spun! Uneori nouă gagicilor ne prinde bine să arătăm bine chiar și în vârf de munte :). A good hair day is a good day!

Ce mi-a plăcut la Peria Liss Brush 3D:

⦁ Foarte ușor de folosit
⦁ Durează puțin îndreptatul părului
⦁ Fir rotativ (nu risc să mă spânzur cu firul)
⦁ Multifuncțională – periat și îndreptat
⦁ Părul capătă un luciu frumos (de parcă părul ar fi vopsit)
⦁ Timerul periei (1 oră – nu riști să dai foc la casă)
⦁ Cei doi generatori de ioni protejează firul de păr
⦁ După spălare părul se încrețește la loc fără nici o problemă

Am făcut și un video în care inițial îmi descurc părul, apoi îl îndrept folosind peria. Mi-a luat mai puțin de 10 minute pentru această operațiune. Ceea ce pentru mine este cu adevărat wow! Cred că mai e de menționat faptul că am făcut baie ca să pot filma pentru că aveam deja părul drept :).

Noi am plecat iar din București la Eforie, peria este cu mine în bagaj. Mi se întâmplă destul de rar să mă îndrăgostesc așa tare de un produs, dar ăsta m-a vrăjit din primele 5 minute!

În rest, de când o am în viața mea, simt că am început să mă aranjez și eu mai mult. Nu știu cum. Probabil că nu aveam nevoie decât de un impuls.

O să vă mai povestesc pe lung despre cum ne afectează stilul nostru de viață, dar cineva a subliniat foarte bine printr-un comentariu la poza aceasta de pe Facebook. Am avut viața de până la plecare, viața de după, iar acum sper să ajungem să le legăm frumos și uniform pe amândouă!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments