• Menu
  • Menu

Ce mai urmeză? Ce mai facem? (spoiler alert revenim în Timișoara)

E un weekend așa cum îmi place mie uneori să fie. Cu ploaie afară, cu muzică în căști și tastatură sub degete, cu mic dejun gustos și cafea cât pentru toată ziua! De la laptopul meu colorat încerc să fac puțină ordine în haos.

Pentru că toată lumea ne tot întreabă ce facem, pe unde mai plecăm, ce planuri avem, am făcut unele într-un final.

Ne întoarcem o vreme în Timișoara! Ne-a plăcut grădina de la Hostel Costel, ne-au plăcut oamenii și gașca noastră veselă nu a apucat încă să ne viziteze!

Ce mai fac oamenii lipa lipa?

În iunie ne mai învârtim puțin între București, Eforie Sud și Câmpulung, poate și cu o vizită în Covasna. Nu mai e mult din iunie, așadar era cazul să ne organizăm și noi. Probabil că începând cu 4-5 iulie ne găsiți iar în TimișoaraRămânem până prin septembrie și începem să facem programări la cafea în grădina minunată!

Ce plecări am vrea să facem?

  • Ne-a plăcut destul de mult în Belgrad (vezi aici video vesel din Belgrad), ne-a impresionat proiectul Mokrin House, așadar poate mai explorăm și alte zone din Serbia.
  • Am putea să ne întoarcem și la Cheile Nerei  pentru rafting și restul drumețiilor pe care nu am apucat să le facem.
  • Avem în plan și niște Budapesta.

Dacă ai propuneri de locuri pe care să le vedem în apropiere de Timișoara, le așteptăm cu drag!

Dăm marea pentru Timișoara?

Yup, dap! Așa se pare! Și suntem chiar foarte entuziasmați. Ne gândim să mergem chiar cu mașina, pentru un semi-road-trip prin România.

Și din toamnă unde mergeți?

Momentan suntem încă setați pe Portugalia și apoi Maroc. Cât am stat la Timișoara am reușit să ne îndrăgostim iremediabil de Indonezia, cu toate că nu am fost încă. Doar din poveștile celor de acolo! Și de Insulele Andaman din India! Deci e foarte posibil să revenim și prin Asia.

Nu știm exact ordinea, cât vom sta în fiecare și nici nu avem o dată fixă de plecare. Probabil când începe să se mai strice vremea pe la noi. Avem și alte planuri și așa cum ne știți, nu ne place să ne limităm.

Come what may… și le ordonăm pe parcurs! Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments