• Menu
  • Menu

Feribot ieftin din Cancun spre Isla Mujeres

Articol cu sfat util în cazul în care călătorești în Cancun și vrei să vezi și Isla Mujeres. Apropo, nu rata isula. Merită toți banii. Este un loc pitoresc, cu plaje superbe cu nisip alb și fin, cu apă turqoise și peisaje exact cum le vezi în broșurile de prezentare.

Partea și mai bună e că te învățăm și cum să ajungi ceva mai ieftin.  Descoperi în articol ce opțiuni ai și variantele de prețuri, plus programul de funționare.

Cum ajung pe Isla Mujeres?

Ce opțiuni am pentru a ajunge pe Isla Mujeres? Ai fie varianta de a lua singur transportul în comun și feribotul, în funcție de locul în care ești cazat. Sau poți alege să cumperi un tur de o zi. Tururile includ și snorkeling și alte activități. Depinde evident de preț.

Tururile de o zi încep de pe la 35 de euro și merg până pe la 100. Depinde de unde le cumperi și ce oferă.

Feribotul spre Isla Mujeres

Ai trei puncte de plecare. Unul mai aproape de zona hotelieră, Puerto Juarez sau Punta Sam.  Cel din urmă este cel mai ieftin și este și pentru mașini.

1 euro = 22 de pesos

Dacă nu ai mașină te costă 45 de pesos de persoană pe sens. Traversarea durează 45 de minute – o oră.

Plecările din zona hotelieră costă 19 dolari dus-întors, iar la Puerto Juarez costă 300 de pesos pe sens, ai parte de o experiență ceva mai luxoasă iar barca face doar 15 minute.

Cum ajungi la debarcaderul Punta Sam?

Dacă stai în centru trebuie să mergi la stația ADO (peste drum, în față la Mc), de unde iei autobuz sau colectivă până acolo. De la ADO până la Punta Sam ar trebui să nu te coste mai mult de 60 de pesos drumul cu taxi. Dacă iei un colectivo te costă 9 pesos, cu autobuz 11 pesos.

*informațiile sunt valabile pentru octombrie 2017

Mai jos și programul feribotului. Ai grijă să ajungi la timp. Din informațiile găsite pe net nu ne-a fost clar dacă feribotul pleacă la ora 13 sau la 14. Din păcate l-am ratat cu 5 minute.

Din fericire este foarte frumoasă zona de lângă feribot, așadar nu ne-am plictisit. Am făcut o grămadă de poze și am lenevit o oră și nițel.

Uite și vlogul călătoriei din Isla Mujeres. Nu uita să dai un like, share și subscribe dacă ți-a plăcut și ți-a fost de folos.

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments