• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie din Tulum

Ei bine, după Cancun și Isla Mujeres am plecat spre Tulum. În primă fază ne-am învârtit ca amețiții după cazare și am nimerit într-un loc foarte urât nu prea frumos. Era târziu, ploua, ne era foame, eram obosiți. Am stat acolo o noapte și am folosit (într-un final) și coconul.

Ziua următoare noi aveam în plan un răsărit la ruinele din Tulum, vremea avea însă cu totul alt plan pentru noi. Ploua de rupea, nici chip să facem lucruri pe afară. Sau am fi putut să le facem, dar fără să pozăm sau filmăm. Cândva telefonul meu a fost rezistent la apă. Acum nu mai este pentru că l-am spart într-un colț. Ce-i de făcut?

Cazarea noastră nu că era urâtă, era groaznică. Intra apa pe sub ușă puțin, ne mai și picura pe un colț de pernă, masă de unde să lucrăm nu aveam. Nici net, sau loc în care să putem sta la laptopuri fără să ne chircim.

Și cum ne culcasem foarte devreme ca să ne trezim la răsărit, era 9 și puțin dimineața. Ce-i de făcut? Scoate telefon, fă o selecție rapidă de locuri de cazare care să corespundă și hai să le vedem.

Ce vezi pe Booking nu corespunde mereu cu realitatea

Din cauza asta de multe ori noi preferăm să rezervăm în primă fază o noapte sau două, sau să mergem să vedem la fața locului.

Prima cameră văzută arăta foarte bine, destul de mare, baie privată, costa cam 600 de pesos pe noapte. Dar următoarea a fost cea câștigătoare. Chiar dacă era puțin mai mică acum camera, prețul era de doar 460 de pesos. Adică vreo 20 de euro. Vezi camera în acest vlog de călătorie din Tulum.

O cameră nu foarte mare, dar care mirosea a curățenie, un balconaș, aer condiționat, baie în cameră și apă caldă. Super deal. Se numește Flor pensiunea dacă ajungeți în Tulum și căutați cazare. Încă nu au pagină de Facebook sau site. Au zis că o să își facă. Sunt fix peste drum de stația ADO din Tulum, ai supermarket peste drum, bancomate, multe opțiuni de mâncare în zonă.

Vlog de călătorie din Tulum

În acest articol te las să vezi vlog de călătorie din Tulum și o să revin cu un articol ghid de călătorie/buget de călătorie/informații utile pentru Tulum. Nu știu când și unde să includ și tonele de poze pe care le am. Tot în articolul viitor o vă povestesc și ce cu ruinele astea. 🙂

Enjoy!


Rugăminte, dacă vrei să ne ajuți

Pe pagina de Facebook nu am investit bani în ads de strângere de fani niciodată. Suntem câți suntem acolo în cinci ani și ceva de blog, de povestit experiențe cu bune și cu rele. Facebook ne strică iar jucăria, vrând să plătim mai mult și mai des pentru ads. Poti să citești despre asta aici.

Mi-a plăcut bucata asta

What I fear from this announcement is that pages will start posting updates that have nothing to do with the business.

For example, a local bakery might post a link to a beheading video just to game the news feed.

Adică aproape degeaba sunteți voi strânși organic pe pagină. Stai liniștit, nu îți cerem bani. Cu toate că dacă îți suntem MEGA simpatici ne poți dona folosind butonul de Paypal. 🙂

Ce vrem de la tine? Să te abonezi la newsletterul blogului dacă ai vrea să primești pe mail fiecare articol scris.

dai un share acestui video sau articolului. Ăsta e cel mai bun mod în care ne poți ajuta/susține. Dimineața când ajungi la birou să deschizi tu blogul să vezi ce am mai postat. 

Nu-mi place că Facebook tot scade reachul organic, îi și înțeleg. Că nu avem drept de folosire asupra jucăriilor altora, iar Facebook nu e jucăria mea și nici a ta. E a altuia. Dar aș vrea să vă aduc mai multe povești aic, în spațiul nostru de joacă și mai puține pe Facebook.

Dacă ei tot schimbă regulile, putem și noi să o facem! 🙂 Ne ajuți?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.