Europa

Europa Park – Rust

Reading Time: 3 minutes

Sa recapitulam: ne-am plimbat pe firul Dunarii in drum spre Bled, am poposit la Venetia si am ajuns la Chamonix. Urmatoarea noastra oprire a fost Rust, Germania, Europa Park :). Iar!

Silver-Star-1024x682

Europa Park este ce mai mare parc de distractii din Germania si al doilea cel mai popular parc de distractii din Europa dupa Disneyland Paris. Este deschis in mod normal de primavara, imediat inainte de Paste si pana in noiembrie – acesta fiind sezonul de vara si din Noiembrie pana in a doua saptamana din Ianuarie – acesta fiind sezonul de iarna.

Europa Park este impartit in 15 zone tematice diferite denumite dupa orase sau regiuni din Europa.


Alex-si-Miruna2-1024x682

Alex-si-Miruna3-1024x682

Eram veseli nevoie mare ca ne salta iar adrenalina si experimentam toate atractiile pe care le-am incercat si cu un an in urma iar bonus am avut si Wodan – cea mai noua atractie din Europa Park.

Mai multe poze cu noul roller coaster gasiti pe pagina noastra de Facebook.

Intrarea in parc este 37 de Euro si puteti sa profitati de absolut orice atractie, orice jucarie si nu aveti limita de urcare in roller coastere / jucarii / atractii. Parcarea pentru o zi intreaga costa 4 Euro.

Extra se plateste mancarea si alte jocuri cu premii: arunca la cos, loveste veverita, etc. Parcul ofera foarte multe atractii si pentru cei mici iar fiecare atractie este atat semnalizata pe harta (limita de inaltime sau varsta) dar la intrare copiii sunt verificati de paznici.

Pentru atractiile principale se asteapta in jur de 30-40 de minute la coada dar si 60-80 de minute in functie de cat de aglomerat este parcul.

wodan3-1024x682

Cam flamanzi dupa o zi intreaga de adrenalina am reusit sa gasim un restaurant deschis. Spunem am reusit deoarece in Rust restaurantele se cam inchid la ora 23:00, multe dintre bucatarii fiind deja inchise pana in ora 22:00.

Ce am mancat? Cele mai bune paste de casa cu branza, snitel si o bere excelenta. Daca snitel mai mancam noi si pe aici si prin alte parti, dupa berea aia buna ne este dor :).

simona-si-lucian-marin

bere-rust3

poseidon-europa-park-1024x682

snitzel-1024x682

Si mai multe poze gasiti in albumul dedicat de pe Facebook.

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

1 Comments

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *