Asia

Cu mai putin de 12 ore inainte de plecare

Reading Time: 2 minutes

Cam asta facem noi in loc sa ne facem bagajele. De fapt ne-am impartit treaba frateste. Lucian doarme – unul dintre noi trebuie sa fie lucid si responsabil.

Simona, adica eu ­čÖé testeaza noua jucarie – un netbook Sony Vaio absolut GENIAL! In plus, nu puteam pleca fara sa avem instalat Yahoo Messenger si Photo Scape. Logic, nu?

Am reusit! Am gasit incaltari adecvate, si o jucarie care sa ne ajute sa va tinem la curent, sa putem sa facem backup la tot ce inseamna poze, sa ne putem documenta despre locurile pe care vrem sa le vizitam in fiecare tara, sa putem discuta cu oamenii de pe Couchsurfing pe masura ce ajungem in diverse tari.

Am reusit sa ne vedem cu aproape toata lumea. Mai avem oameni dragi pe care nu am apucat sa ii mai vedem de mult. In cap imi vin in primul rand Doru si Diana (voi celalti nu va suparati, pe ei chiar nu am apucat sa ii mai vedem de mult). Speram sa avem timp pe zi – in cateva ore – macar de o imbratisare.

Si la munca am reusit sa ne lasam lucrurile in principiu rezolvate. Prin randurile acestea multumim si companiilor la care suntem angajati pentru timpul sabatic pe care ni l-au acordat dar si colegilor de munca adica persoanele care ne vor tine locul in aceasta perioada.

Avem traseu, avem carti despre locurile pe care le vom vizita, habar nu avem ce vom pune in bagaje, in casa este haos, avem un obiectiv nou – pana la urma am inlocuit obiectivul defect cu unul la fel si urmeaza sa cautam un alt obiectiv pe acolo – daca e sa ne iasa in cale ceva.

Pana una alta, momentan asa este vremea in tarile in care vom merge – in ordine!

Vremea-pe-traseu-1024x575

Am primit multe ganduri frumoase! Va multumim frumos! Sa va ganditi frumos la noi, avem emotii, suntem si nepregatiti, suntem imprastiati si “all over the place”, suntem putini nebuni probabil…

Cu toate ca nu este aici, nu am renuntat inca la ideea de a vizita Cambogia. Ne orientam la fata locului totusi. Pentru mine, Simona, cea mai asteptata tara este Vietnam. Totul este asa, OMFG OMFG OMFG, totusi in capul meu Vietnam suna cel mai interesant!

Curand… curand! ­čśÇ

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

2 Comments

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.