Oferte, Romania

Reduceri in weekend de la CFR Calatori

Reading Time: 2 minutes

Nu stiu cati dintre voi inca folositi trenul ca mijloc de deplasare. Deseori e util, uneori e chiar placut. De exemplu de ceva vreme exista trenuri care fac FIX 2 ore intre Bucuresti si Constanta. Am mers de cateva ori si da, se respecta programul. Nici nu apuci sa te faci comod bine si ai ajuns.

Da! Eu inca mai merg cu trenul si imi place!

M-am bucurat astfel sa aflu ca s-a introdus aceasta oferta de weekend cu reduceri de pana la 35%!

Astfel din orase ca: Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov, Suceava, puteti merge spre zonele de interes ca: Valea Prahovei, Baile Herculane, Rupea, Sighisoara, Vatra Dornei.

Pe langa aceasta oferta de weekend mai exista inca una pentru calatoriile intre Sinaia si Brasov, reduceriile fiind intre 31 si 56%. Mai multe detalii pe site-ul CFR Calatori: aici.

Mai multe informatii referitoare la oferta de weekend:

Aceasta oferta este destinată celor care aleg sa calatoreasca cu trenul la final de săptămână.
Biletul de weekend conferă flexibilitatea alegerii numărului de weekenduri iar pasagerii beneficiază în baza lui de reduceri de până la 35%,în funcţie de numărul weekendurilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4), astfel:
  • 35% pentru 4 weekenduri;
  • 25% pentru 3 weekenduri;
  • 15% pentru 2 weekenduri.
Biletul de weekend este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelaşi rang de tren – Regio, Interregio sau Intercity, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasa sau cuşetă) – şi aceeaşi rută, pe distanţe de până la 1000 kilometri.Acest bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei.Reducerile nu se cumulează cu alte reduceri. Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Exemple comparative:

* pentru 3 weekenduri pe ruta Bucuresti – Sinaia la tren InterRegio, biletul de weekend costa 166.5 lei, cu 55.5 lei mai putin decât pentru 6 călătorii la pret intreg (corespunzatoare celor 3 weekenduri) care ar costa 222 lei;
* pentru 3 weekenduri pe ruta Bucuresti – Constanta la tren InterRegio, biletul de weekend costa 261 lei, cu 87 lei mai puţin decât pentru 6 călătorii (corespunzătoare celor 3 weekenduri) care ar costa 348 lei.
Sursa foto: pagina de Facebook CFR Calatori.
Sunt foarte curioasa: tu cand ai mers ultima data cu trenul? Cat ai mers? Cum a fost?

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

2 Comments

  1. Merg de la Iasi la Bucuresti si retur cu trenul de cel putin 2-3 ori pe an. E foarte ok atat timp cat functioneaza prizele. 🙂 Am avut doua experiente in care n-au mers, baterie la laptop pentru numai o ora, carti deja citite, peisaj de toamna-iarna nu prea interesant si parteneri de compartiment morocanosi – cam trist.

    De asemenea, pentru mers pe timpul noptii e obligatorie cuseta. Daca vorbesti frumos cu doamna de la agentia de voiaj, primesti una de 4 persoane in care esti doar tu.

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *