• Menu
  • Menu

Bilete ieftine de America. Bucuresti – San Francisco 360 de euro

Hello hello. Ce sâmbătă bună pentru a rezerva un zbor către America, nu credeți?! București – America 360 de euro dus-întors! Mai ales că e cea mai bună ofertă cu bilete ieftine de America, din București direct, de până acum!

Am văzut la Tudor, care văzuse pe fly4free oferta și acum vă aduc și eu în atenție.

București – San Franciso, 4 – 28 mai costă de exemplu 362 de euro dus-întors! Se zboară cu Tarom și KLM!

Bucuresti America 360 de euro

Habar nu am cât durează procedurile de viză, nu am aplicat niciodată pentru viza de America și nici nu știu cât de greu este de luat! V-aș da sfaturi de pe net, dar prefer să vi le dau din experiența proprie.

Cred că în ianuarie totuși o să mă interesez și o să aplic. Aș vrea să știu că atunci când o să mi se pună pata să merg să văd într-un final Marele Canion, să pot să o fac fără prea multe griji. Până atunci dacă ai tips & tricks pentru viza de America, le așteptăm!

Mai multe detalii despre ofertă

Găsiți bilete ieftine de America în perioada Februarie – Mai 2016, din București sau Belgrad spre Miami,  Washington, Chicago, San Francisco.

Rezervați aici și găsiți aici mai multe detalii și print screenuri. Inițial oferta a fost de la 313 euro, între timp a mai crescut prețul la 360, 390 de euro în funcție de dată și destinație. Căutați cu atenție!

Spor la călătorii!

Sursă foto

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

8 comments