• Menu
  • Menu

Două oferte noi din Europa spre Panama și Brazilia. Amsterdam – Panama 300 de euro, Roma – Brazilia 364 de euro

Pentru cei pe care nu îi deranjează să facă un circuit multi-city, vă recomand azi două oferte. Atenție plecarea se face din Amsterdam și din Roma. Dacă îți iei puține lucruri la tine e și mai comod – pentru că ai și mai mult de mers și ar fi neplăcut să târăști 30 de kilograme după tine!

Mi-au plăcut foarte mult și Amsterdamul și Roma, așadar mi se par orașe bune de vizitat. Puteți încerca să faceți combinații astfel încât să rămâneți o zi sau două și pe aici în drum spre ieșire din Europa sau la întoarcere.

Oferta cu numărul unu, cea care mi se pare și mai atractivă este oferta Amsterdam – Panama, în simularea făcută de mine costă 331 de euro. Opriri aveți în Frankfurt și în Bogota, Columbia. (puteți foarte bine să vă opriți și direct în Columbia dacă visați să o vizitați)

oferta Amsterdam - Panama

Oferta este pentru zboruri în perioada februarie – mai 2016. După cum vedeți se zboară cu Lufthansa (nice) și Avianca (nu am zburat cu ei până acum).

Pentru rezervări intrați aici, pentru mai multe detalii despre ofertă aici .

În Amsterdam poți ajunge cu promoția KLM de acum (140 de euro), poți vâna ofertele Tarom, poți zbura la Eindhoven și lua trenul. O altă posibilitate pentru a da puțin pe biletul până acolo e să mergi până în Bruxelles (Ryanair bilete de 20 de euro dus-întors) iar de acolo să iei trenul sau tot un avion.  Depinde cât de puțin vrei să plătești și cât nu te deranjează să te complici.


 

Oferta cu numărul doi este din Roma spre Brazilia. 

Partea bună pentru oferta asta este că e mai îndepărtată și ai mai mult timp la dispoziție. Și nu e rea nici perioada – august – noiembrie 2016.

Nu am zburat cu nici una dintre companii. Biletul dus – întors în perioada 18 septembrie – 5 octombrie este 365 de euro. Biletul pentru Roma, perioada 15 septembrie – 7 octombrie (am presupus că vrei să stai și prin Roma, măcar să te odihnești după atătea zboruri), costă 48 de euro.

Roma-Brazilia

Bucuresti - Roma

Pentru a rezerva intră aici. Sper să te ajute aceste două oferte noi!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.