• Menu
  • Menu

Din Milano spre Brazilia la 249 de euro dus-întors

Combină zboruri și orașe și zboară din Milano spre Brazilia la un preț foarte mic.

Visezi la Brazilia, dar deseori te sperie biletele de avion? Azi avem parte de o super eroare de preț! Din Milano spre Brazilia 249 de euro dus-întors în martie (eu am găsit pentru 10-22 martie).

Despre Brazilia dintr-un articol mai vechi scris de Cristiana.

Dacă vizitați Brazilia, încercați să gustați din viața cotidiană. Cred că este cel mai scump suvenir pe care îl are de oferit. Nu muzee, nu monumente istorice, nu orașele, nu magneții și nici toate sculpturile indigene. Ci vibrația oamenilor.

Natura opulentă și sărăcia fac parte tot din această experiență, însă sunt doar lucruri despre care citești în ghiduri turistice.  Se spune că o dată ce ai ajuns acolo, vei vrea să te întorci cât mai curând. Sloganul lor este „País rico é país sem pobreza” (Țară bogată și țară fără sărăcie) . Nimeni nu este sărac acolo, deoarece sărac este cel care a uitat să zâmbească și să se bucure de TOT ce are! Ei fac asta zilnic, sunt mândri și fericiți!

Detalii ofertă

Se zboară cu mai multe companii aeriene, zborul durează 20 de ore la dus și aproape 17 la întoarcere. Eu am găsit pentru perioada 10-22 martie.

Link de rezervare aici

Milano spre Brazilia 1

Milano spre Brazilia

Verifică și cum ai legăturile spre Milano și dacă găsești poate și pentru alte perioade care ți se potrivesc ție mai bine, așteaptă să îți fie emis acest bilet apoi cumpără și biletele din România spre Milano! Așa îți recomand.

Am luat pont-ul de aici. 

Poză via Shutterstock

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment