• Menu
  • Menu

Ofertă nouă TAROM – Roma la 79 de euro

Că doar ce am aterizat cu ei de la Cannes, o destinație superbă și surprinzător chiar pentru toate buzunarele. Vin poveștile curând și un ghid frumos de călătorie. Așadar TAROM a lansat azi o ofertă pentru Roma!

Aveți timp până pe 30 octombrie să vă luați bilete pentru perioada 28 octombrie – 30 aprilie 2016 de la de 79 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse! În prețul biletului de avion intră și

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) +10 kg bagaj de mână. Detalii aici
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online și pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici
  • Servicii gratuite la bord.

Eu am ajuns in Roma în mijlocul iernii, la noi ningea de rupea iar acolo erau peste 11 grade. Acum la început de octombrie / noiembrie găsiți destul de multe zile bune. Eu m-am uitat pentru noiembrie.

vremea in roma in noiembrie

Zborul cu TAROM este unul plăcut. Am mai zburat cu ei la Amsterdam (și am prins bilete cu 83 de euro). Am încercat să fac și o simulare pentru perioada 25-29 noiembrie, dar mie nu prea îmi merge internetul. Nu sună rău nici un revelion la Roma! Verific și revin! Vouă vă merge site-ul TAROM?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.