• Menu
  • Menu

Despre noi, blogul lipa lipa și contact

english blog

Salut!

Suntem Simona si Alex, călători cu normă întreagă! În trecut dedicam tot timpul nostru liber și zilele de concediu călătoriilor. Până când călătoria a devenit atât de mult un stil de viață încât am luat o hotărâre nebunească! Hai să ne descurcăm pe cont propriu. Ne-am dat demisia de la job și am plecat prin Asia. Poți să citești aici despre plecare.
Din februarie 2016 suntem într-o călătorie. 🙂

În octombrie 2017 ne-am urcat într-un avion spre o nouă aventură. De data asta prin Americi. Poți să citești despre asta aici. 
Iubim stilul nostru de viață cu toate avantajele și dezavantajele sale și îl împărtășim și cu voi. Cu bune și rele!

2-madrid-32_1067x800_1280x960

Ce făceam înainte de demisie?

Alex a lucrat ca media researcher într-o agenție de media din România, iar eu mi-am dat cu greu demisia de la jobul meu de brand manager în televiziune pentru a-mi urma pasiunea pentru scris și călătorii.


Dacă vrei să lucrezi cu blogul lipa lipa

Ne poți contacta folosind una din metodele de mai jos:

mail – simona [@] lipa-lipa ro sau simonaelenastanescu [@] gmail com

Dacă ai nevoie de freelanceri cu care să colaborezi găsești aici profilul de Upwork al lui Alex și aici profilul meu de Upwork și LinkedIn.

Sau metoda veche – printr-un porumbel. Ne fâțâim des, așadar te rugăm să ne dai un semn înainte de a ne trimite ceva, posibil să nu mai fim la adresa respectivă!


Despre blogul lipa lipa

M-am îndrăgostit de călătorii iar de atunci viața mea nu a mai fost la fel. Mi-am spus într-o zi că aș putea chiar să fac din asta o meserie. Știam că nu o să fie ușor și că o să fie mai mult o combinație între multă muncă și noroc, un dram de nebunie însoțit de multă adrenalină.

De mai bine de șase ani Lipa Lipa e locul în care povestesc despre toate lucrurile de mai sus. Despre cum am făcut din viață o călătorie extraordinară.

Am pornit lipa lipa în August 2012 pentru că îmi doream să povestesc și altora despre toate locurile frumoase prin care am ajuns, despre cât de frumoasă e lumea. Să îi ajut pe oameni să călătorească mai des, mai mult și la prețuri mai accesibile.

Reușim să facem asta de atunci. Între timp a apărut și Alex în proiect și ne-am extins activitatea. Chiar dacă este mai tăcut se ocupă de multe dintre toate cele care sunt de făcut pentru blogul lipa lipa, pentru sloths on the run și proiectele noastre de freelancing. În primul rând de canalul de Youtube. Ai dat subscribe? Sunt super mândră de evoluția videourilor noastre! Alex a învățat singur despre editare și After Efects.

Preferăm să postăm mai rar, dar să fim mulțumiți de rezultat și conținut. Suntem încă ușor timizi cu camera. Poți să vezi videouri faine fără vorbărie dintr-o destinație – Palawan, Thailanda, Bagan, vloguri de călătorie din diverse destinații și câteva videouri în care povestim despre noi sau încropim sfaturi de călătorie.

Găsești playlisturile aici.

Nu uita sa apeși FullHd! Enjoy!


Pe unde am fost și am povestit pe blog?

Momentan am apucat să ajungem prin  EuropaAsia, Mexic și America Centrală.

Pentru Asia poți să citești despre Myanmar, Laos, Thailanda, Iran, India și multe altele.

În America Centrală am fost prin Guatemala, Nicaragua, El Salvador și Costa Rica.

În Europa ne-am plimbat prin Italia, Germania, Franța, Bulgaria, Ungaria, Olanda. Berlin este unul dintre orașele noastre preferate și ne-am muta acolo.

Dacă vrei să iei legătura cu noi așteptam un semn de la tine. Mulțumim că ne urmărești.

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

35 comments