• Menu
  • Menu

Te trimitem în vacanță alături de eSky

Update – concurs încheiat, uite și live-ul de extragere a câștigătorilor.

Am pus la cale un concurs alături de cei de la www.eSky.ro pentru că pe 1 august am aniversat șase ani de blog și tot atât de la primul publish și milioane de emoții. Acum toată lumea îmi va judeca și vacanțele. (haha)

Iar de atunci am trecut prin multiple etape ce au dus într-un final la călătoria ca stil de viață. Ultimii trei ani au fost și cei mai importanți din istoria acestui blog și tocmai din această cauză în fiecare an am încercat să dăm și ceva înapoi tuturor curioșilor ce ne trec pragul casei virtuale.

Am pornit lipa-lipa.ro dintr-o joacă și a ajuns să fie unul din momentele de cumpănă din viața mea. S-a dovedid că într-un final am găsit lucrul la care sunt bună. M-a măcinat mult întrebarea asta. La ce mă pricep eu cel mai bine? Iar cele 14 agende și caiete din copilărie spun că mă pricep destul de bine să țin un jurnal. Pe 1 august 2012 începeam jurnalul călătoriilor mele.

În drumul meu prin viață s-a nimerit să fie și Alex în una dintre gări. S-a urcat în trenul ăsta și de atunci nu a mai privit înapoi nici el. Doar tot înainte.

Amândoi cu gândul de a încerca să fim mai buni. Și de a face din Lipa-Lipa.ro la un moment dat cel mai bun blog de călătorii. Oh, nici măcar. Țelul nostru este să ducem o viață liniștită și împăcată. Orice ar însemna asta.

Concurs – te trimitem în vacanță la șase ani de lipa-lipa.ro

Anul acesta alături de cei de la eSky te trimitem într-o călătorie spre Napoli, Roma sau Positano. Vei avea asigurat:

  • transportul
  • cazarea
  • asigurarea de călătorie
  • mașină închiriată și
  • ajutor cu personalizarea traseului.

Valoarea maximă a itinerariului este de 4200 de lei. O vacanță destul de generoasă putem spune. Detaliile vacantei se vor stabili in luna octombrie 2018, calatoria urmand sa aiba loc in primavara lui 2019.

Cum mă înscriu în concurs?

Pasul 1

Mergeți pe blogul eSky și alegeți de acolo destinații sau articole care vă inspiră. Aici găsești de exemplu un interviu cu noi. Găsești și motive și destinații de fugit în lume în septembrie, un articol scris de Imperator despre destinații din Asia pe care le îndrăgește sau lucruri de făcut în Zagreb. 

Îmi place blogul lor, găsești o grămadă de informație utilă, dar care să te inspire. Dacă o să câștigi concursul s-ar bucura să faci un material despre experiență. Ce spui? Te bagi?

Pasul 2

Reveniți aici pe blog sau pe pagina de Facebook la postările semnalizate și lăsați un comentariu în care ne spuneți

  1. Ce articol de pe blogul eSky v-a inspirat.
  2. Ce vă inspiră în general când alegeți o destinație de concediu.

Vă puteți înscrie în concurs de maximum două ori. Cu un comentariu pe pagina de Facebook sau unul la acest articol. Concursul durează până la data de 15 septembrie, câștigătorul urmează să fie ales prin random.org.

Update:

Uite și videoul de concurs.

Poți lăsa aici comentariu de înscriere. Sau te poți înscrie în concurs la această postare sau aici.

Citește tot Regulament de concurs lipa lipa

6 ani pentru noi, un premiu pentru voi

Mulțumim că ne urmărești an de an, nu doar când oferim premii. Dacă totuși tocmai ai ajuns la noi pe blog poți să ne descoperi prin pagina de contact, sau citind interviul oferit pe blogul eSky.

Travel & love, love to travel și mult succes!

foto cover – Amalfi by prosign / Shutterstock

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

908 comments