• Menu
  • Menu

Câștigă bilete de avion de la Lufthansa – #SayYesToTheWorld (P)

E atât de simplu să îi spui da din inimă lumii. Trebuie doar să îți dai voie. Iar pentru toți cei care nu se îndură niciodată să dea banii pe biletele de avion pentru că apar tot felul de alte priorități, poate articolul ăsta este un imbold să schimbi ceva. Cei de la Lufthansa pun la bătaie premii de vis  în campania say yes to the world.

Ce poți câștiga?

  • două bilete intercontinentale Business Class – business cu Lufthansa? Oh, da!
  • două bilete intercontinentale Economy
  • și bilete continentale

Și nu câștigați doar bilete de avion, puteți câștiga visul ăla pe care îl aveați închis de mult în sertarul cu planuri de viitor. Imediat după o mașină de spălat vase și înainte de rata de la casă și de facultatea copiilor. Chiar dacă economisiți doar pentru cei ipotetici.

Și veștile bune nu se opresc aici. Ca la teleshopping. Doar că mult mai bine. Până la finalul articolului o să găsiți și un voucher de 20 de euro pentru următoarele voastre zboruri cu Lufthansa. Daaar asta nu e tot. Până pe 30 aprilie Lufthansa are și o promoție cu prețuri foarte bune. Păi nu vă aduc eu știrile bine, dacă primăvara tot nu pot să o grăbesc?!

I say Yes to the world because the world deserves

Lumea-i rotundă ca o lună, rotundă ca mâinile noastre într-o îmbrățișare. Uneori îmi imaginez că lumea e o celulă dintr-un uriaș. Un univers în altul, ca într-o poveste în care autorul a pus ramă în ramă suflet.

De ce spun eu DA lumii? Pentru toți oamenii pe care îi întâlnesc în primul rând. Pentru toate asemănările și diferențele dintre noi.

Ba chiar (și mai ales pentru) toate diferențele de opinie care m-au ajutat să nu rămân închistată în coconul meu ci să mă deschid infinitelor posibilități. Să învăț să accept un punct de vedere diferit, o optică. Sau să trec dintr-o tabără în alta, doar pentru că am înțeles logic. Uneori am ajuns să plac oameni cu care nu credeam că aș putea să fiu pe lungime de undă, doar pentru că nu îi cunoșteam.

Cum poți câștiga biletele puse la bătaie de Lufthansa?

Intră pe siteul Yes To The World, apoi decide care este destinația de pe hartă pe care ai vrea să o alegi și experiența de care ai vrea să ai parte în această destinație. Eu aș vrea o mașină închiriată în Namibia ca să pot ajunge în toate zonele remote și cunoaște modul de viață al localnicilor.

După ce ți-ai ales destinația și experiența trebuie doar să te mai înregistrezi pentru a finaliza procesul. Apoi aștepți.

Vestea și mai bună este că sunt suficiente premii. Primul loc primește două bilete Business Class către o destinație intercontinentală. Locul doi primește două bilete Economy, dar tot către o destinație intercontinentală. Locurile 3 și 4 primesc friecare câte două bilete de avion spre o destinație continentală. În total 8 bilete de avion pentru 8 norocoși și norocoase în căutare de experiențe.

Te-ai înscris în competiție? Felicitări, ai făcut primul pas. Acum așteaptă emailul de la ei.

Detalii concurs Say Yes To The World

Concursul este valabil până pe 15 aprilie iar câștigătorii vor urma să fie trași la sorți până pe 15 mai. Mmmm, ce bine sună! Oricum, sunt curioasă să îmi spui și care ar fi destinația și experiența aleasă de tine.

Ofertă bilete de avion către Asia

Draga noastră Asia de care ne este dor. Continentul care ne-a găzduit pornirea în viața de nomazi digitali. Suntem în continuare îndrăgostiți de cultura asiatică, de prețurile mici, de aromele și oamenii de acolo.

Așadar, până să câștigăm bilete de avion mai bine ne apucăm să rezervăm noi. Oricum, nu există prea multe vacanțe, așa-i?

Până pe 30 aprilie cumperi zboruri spre tot felul de destinații foarte atractive din Asia. De exemplu Delhi și Mumbai la 449 de euro, Bangkok 479 de euro, Hong Kong sub 500 de euro, Tokyo 499 de euro.

Perioada de călătorie – 9 aprilie- 16 decembrie 2018.

Simulări ofertă Lufthansa către Asia

Trebuie să te grăbești dacă ai chef de călătorii la prețuri mai mici pentru că deja încep să se ducă prețurile alea cele mai bune. Rezervi și te joci cu datele pe siteul Lufthansa.

Hong Kong

Delhi

Voucher 20 de euro reducere pentru următorul zbor

Ei, dar v-am promis de la început că o să fie un articol foarte util. Premii bilete de avion, promoție și reducere.

Voucherul este valabil pentru călătoriile pe care le faceți în perioada 26.03.2018-29.09.2018 și îl puteți descărca de aici. 

Ce mai aștepți? Say yes to the world! 

Travel & love, love to travel! Mult succes, sper să câștige doar cititorii blogului nostru (hihi).

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

18 comments