• Menu
  • Menu

Cele mai citite articole de pe blog în 2018

Meșteream prin analytics și mi-au căzut ochii și pe lista celor mai citite articole de pe Lipa Lipa în 2018. M-am gândit că poate ați vrea să știți și voi care au fost cele mai citite articole de pe blog anul trecut. Mulțumim pentru că treceți pe aici!

Lipa Lipa în 2018

Pe prima pagină aterizează în continuare cei mai mulți cititori. Semn că mulți dintre voi intră pe aici de bună voie și nesiliți de reclame. 🙂 Iar pentru asta vă mulțumesc enorm.

Mai apoi cel mai citit articol de pe blog a fost cel în care dăruiam o vacanță alături de cei de la eSky. Ne bucurăm mereu atunci când putem să vă facem surprize de genul acesta și sperăm să continuăm obiceiul vacanțelor oferite cadou cititorilor și în 2019.

Informația utilă

Cum îmi fac pașaport a fost și anul acesta în top. Un articol mereu verde pentru toți cei care vor să călătorească. Din când în când adaug și informații la zi, nu uita să verifici și secțiunea comentarii. Articolul original are trei ani deja de la publicare.

Un alt articol verde este cel în care oferim informații despre cum ajungi din Timișoara în Belgrad. Și videoul de pe Youtube are aproape 10,000 de views în condițiile în care noi avem mai puțin de 3,000 de abonați acolo.

Ghid de călătorie Cinque Terre este alt articol verde, pe site din 2015. Cred că ar merita să vizităm zona iar anul acesta și să îl aducem la zi.

Ghid de călătorie – Cinque Terre

Următorul pe listă și apropiat ca număr de vizionări este starul anului 2018, articolul despre plajele mai retrase din apropiere de România. E scris în august, când am apucat și noi să ne tragem puțin sufletul.

Plaje mai retrase în apropiere de România

Pe locul șase este articolul despre schimbatul monedelor în călătorie, un articol din 2015. Noi încercăm să ne întoarcem cu destul de puțini bani de pe unde mergem. Uneori păstrăm câțiva ca suvenir fie pentru noi, fie pentru prieteni.

Pagina de oferte sare și ea printre cele mai accesate părți din blog. Ocazie cu care voi încerca și în 2019 să vă anunț cât mai des oferte faine.

Cheile Nerei, ghid de călătorie și articolul despre concursul Lufthansa au fost următoarele cele mai citite. Iar utimele cele mai accesate dintr-o listă foarte lungă au fost

Am fost surprinsă când am găsit în top 20 și articolul cu observațiile mele despre femei și epilat. E un articol de al cărui succes am fost uimită și atunci când l-am publicat, erau doar niște gânduri ca un fel de jurnal și nu mă așteptam să fie prea mulți oameni interesați de subiect.

Concluzii generale

Se călătorește mult în România, multe articole de pe aici sunt în top, dar și prin Europa, această categorie fiind și ea printre cele mai accesate și crește tot mai mult interesul față de Asia. Spun asta văzând numărul de accesări pentru sfaturi despre vaccinare sau ghiduri de călătorie din această zonă.

Cred că destinația vedetă din 2018 din Asia a fost Sri Lanka, doar în acest moment știu 3 grupuri diferite de oameni ce nu se cunosc între ei și colindă acum pe acolo. Spun asta evident și cu ochii pe cifrele din analytics.

Sperăm să publicăm cu spor informație cât mai utilă și interesantă pentru voi și în 2019 și să vă purtăm în continuare prin destinații de vis. Dacă ai sugestii și reclamații le așteptăm și îți mulțumim iar că ai trecut pe aici.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.