• Menu
  • Menu

Ryanair votată cea mai proastă companie aeriană din Marea Briatnie

Mai corect spus cea mai proastă companie aeriană din Marea Britanie pentru zboruri de scurtă durată. Noi nu putem spune că am avut neapărat experiențe oribile cu această companie, dar înțelegem de ce sunt pe ultimul loc.

Au fost nevoiți să anuleze o grămadă de zboruri iar majoritatea clienților nu au fost despagubiți, au schimbat politica pentru bagaje de trei ori într-un singur an. Sunt doar două dintre probleme.

Cele mai bune companii aeriene din UK pentru zboruri scurte

Conform BBC pe primele locuri sunt

  • Guernsey-based Aurigny Air Service
  • Swiss Airlines
  • Jet2
  • Norwegian
  • și KLM

Nici British Airways nu a obținut un scor prea bun, ieșind pe locul 15 din 19.

Mie mi se pare amuzant că sunt atât de mulți oameni care spun că nu vor mai zbura niciodată cu Ryanair pentru că sunt sigură de faptul că mulți dintre ei o vor face la prima promoție de 5 lire.

Până la urmă nu știu la ce te poți aștepta când ai prețuri atât de mici. Chiar și atunci când nu au oferte, prețurile Ryanair rămân de multe ori sub cele ale concurenților. E ca si cum ai merge la fast food și te-ai supăra că nu au nimic fusion.

Să ne înțelegem, nimic nu scuză din partea companiei întârzierile sau anulările de zboruri. Mă refer la cei care sunt dezamăgiți de atmosfera din avion sau de oferta de mâncare și băutură.

Observații din zborurile Ryanair

Chiar dacă nu are legătură direct cu compania aeriană, am observat pe multe dintre zborurile cu Ryanair că se întâmplă situațiile de mai jos. Oamenii nu înțeleg:

  • că în avion fiecare stă pe locul lui, unii plătesc extra pentru locurile la geam sau pentru a avea mai mult spațiu la picioare.
  • că în avion nu te oprești pe mijlocul culoarului la nesfărșit
  • sau că nu te ridici până când nu s-au stins luminile de centură. Tot la ultimul zbor un grup de oameni din spatele avionului s-au ridicat imediat ce avionul s-a oprit puțin. Doar că nu era ultima manevră, fiind noapte luminile erau încă stinse în aeronavă.

Problema cu negocierea locurilor e oarecum și a companiei. Dacă nu cumperi locurile sistemul o să pună persoanele cât mai departe unele de celelalte. Așadar cei care călătoresc împreună se trezesc la 10 rânduri distanță în avion.

Mai bine plătești de la început 4 euro decât să te apuci să te învârți prin avion cu copilul pentru că nu îl poți lăsa singur în avion, zic și eu.

Tu ce părere ai? Merită Ryanair ultimul loc din listă? Ai promis că nu o să mai zbori niciodată cu ei? 🙂

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

10 comments