• Menu
  • Menu

Care e faza cu iarba în Olanda?

Fun fact: știai că în realitate iarba în Olanda nu este legală? Nu de puține ori s-a întâmplat ca în discuțiile cu prietenii să apară și acest subiect. Sunt uimită mereu când descopăr faptul că foarte multă lume are impresia că în Olanda iarba e legală. Ceea ce este foarte fals. E tolerată, sunt închiși ochii, sau cum mai vreți voi să o numiți.

În plus, în afară de Amsterdam sunt puține alte locuri în Olanda de unde o poți cumpăra. Iar majoritatea olandezilor pe care i-am întâlinit nu sunt neapărat consumatori, așa cum s-ar crede.

Buget de călătorie – ce prețuri sunt în Amsterdam

Mie mi se pare chiar destul de amuzantă contradicția dintre deschiderea olandezilor în comparație cu cât de serioși și organizați îmi par majoritatea dintre ei. Dacă ajungi în Amsterdam nu uita că ai mult mai multe de văzut, nu doar Muzeul Sexului, cartierul roșu sau vestitele coffee shops. Uite câteva destinații chiar drăguțe în Apropiere de Amsterdam.

Și cum mie nu îmi place să mă apuc să explic legi, dar îmi place să citesc și să înțeleg, m-am bucurat când am găsit pe Youtube acest video care o face. Enjoy!

Deci șoc și groază, iarba nu e chiar legală în Olanda.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments