• Menu
  • Menu

Nominalizați la The Artist Awards 2019. Mulțumim!

Aseara am aflat (datorita unei prietene care ne-a si votat) ca suntem nominalizati la The Artist Awards, la categoria Travel. Whaaaat?! 🥳🤩🥳🤩
Yup! Toaaataaa lumeaaa paaaarty!

Am pus acest text și pe pagina de Facebook, dar știu să sunteți câțiva care nici nu mai aveți conturi pe acolo și rămâneți la curent cu noi pentru că sunteți abonați la newsletter.

Ah, site-ul lor merge foarte foaaaarte greu. Trebuie sa ai rabdare sa il lasi cateva minute bune sa se incarce pentru a putea vota. Mulțumim pentru răbdare!

Dacă ești nou pe acest blog poți să descoperi rapid mai multe despre noi dacă ne citești povestea aici.

Despre noi, blogul lipa lipa și contact

Despre nominalizarea la The Artist Awards

Nici nu stim uneori cum sa ne simtim cand ne vedem nominalizati. Cel mai des ne simtim foarte foarte bucurosi! Pe alocuri si uimiti.

Cea mai mare bucurie a noastra este libertatea pe care o avem de patru ani de cand ne-am dat demisia.

Mai apoi, aproape la fel de importante, sunt povestile voastre. Fiecare „multumesc” pentru ca ati ajuns intr-o destinatie sau alta, pentru ca v-am inspirat sau ajutat. Fiecare om intalnit si devenit prieten prin intermediul blogului.

Juan din Nicaragua, Irina, cuplul de olandezi de la Duli Beach, Nicolae Bogdan – roman intalnit prin Laos, Florin si familia lui frumoasa, Mara, Nico+Spiri si gasca de la Hostel Costel, Raluca, Marius+Ioana de la Pikasea si multi multi altii.

Evident ca povestea vietii noastre este cea mai mare bucurie. 

Mi-am dorit din adolescenta sa scriu o carte, dar am ajuns sa traiesc o viata scoasa parca uneori din carti. Si-mi place asta mult mai mult si dincolo de a avea numele tiparit pe un volum.

Toate astea pentru noi deja sunt multumiri mult mai mari. Asadar aceasta nominalizare e pentru mine motiv sa va multumesc. Simt ca poate nu o fac suficient de des.

Datorita voua suntem pe lista aia. Pentru ca ne cititi, ne urmariti aventurile, pentru ca ne recomandati mai departe prietenilor. Pentru ca ne votati!

Pentru ca ati fost langa noi si cand ne-am bucurat, dar si cand am avut probleme sau ne-am pierdut inspiratia si nu am mai postat. Ca ne-ati sustinut in competitia aia, Cancun CEO, asa cum efectiv nu ma asteptam!

 

O sa va multumesc si pentru cand ne trageti de urechi cand gresim. Eu chiar cred ca doar cei care nu fac lucruri, nu gresesc. Erorile sunt umane si ne fac mai buni in timp.

Daca vreti sa ne votati, va multumim! Ca si in alte dati, nu avem asteptarea ca suntem cei mai populari din curtea „travelului” din Romania. Probabil unul dintre secretele fericirii e sa inveti sa te multumesti cu ce ai si ce esti, pas cu pas, apirand spre mai bine.

Noi ne depasim asteptarile de cand ne-am dat demisia cu bani cat sa ne ajunga 5 luni si nu ne-am mai intors niciodata la un job de birou. Iar pe drum am cunoscut si atat de multi oameni care ne-au largit orizontul.

Va multumim! 🖐
(fotografii cu noi, cate una din 2016 pana azi)

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 comments