• Menu
  • Menu

Cine sunt bloggerii Lipa-Lipa? :) Interviu Pagina de Media

Cei de la Pagina de Media ne-au luat la întrebări. Cum și când am pornit blogul? Cum câștigăm bani, cu cine colaborăm, cât stăm în fiecare loc, evenimente plăcute și mai puțin plăcute din călătoriile noastre și multe altele. Contactăm noi brandurile sau vin ele către noi?

Chiar zilele trecute primeam comentarii care ne cereau să povestim mai multe despre cum reușim să călătorim și să lucrăm. Din fericire noi suntem un caz special, avem noroc și am avut răbdare. Momentan cel mai des suntem contactați de branduri, noi contactăm mai puțin, o proporție de maxim 15%.

La fel și cu joburile de freelancing. Fie ne găsesc oamenii blogul și decid că ar vrea să colaborăm, fie descoperă videourile montate de Alex și vor să lucreze cu el.

Probabil și din această cauză nu avem un plan pentru Youtube, este doar încă o platformă pe care o folosim ca să vă luăm cu noi în escapadele noastre prin lume.  🙂

Descoperi mai multe în interviul celor de la Pagina de Media, mulțumim Raul Bambu.

Sperăm să vă placă. Și dacă mai ai întrebări, le așteptăm. Ne gândim să mai facem săptămânile viitoare și noi un video despre asta. Am mai făcut unul acum un an, îl găsești aici.

Spor la călătorit! 🙂

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.