• Menu
  • Menu

Promoție nouă Ryanair, peste 500,000 de rute la 15 euro

Ryanair are o nouă promoție globală cu bilete de la 15 euro pentru peste 500.000 de rute. Biletele se pot achiziționa în următoarele două zile. Perioada de călătorie – Septembrie-Ianuarie. Poate să fie momentul să îți faci drum toamna asta prin Europa, sau planuri pentru vacanța de Crăciun.

Detalii promoție Ryanair

În ultima vreme am momente când funcționez puțin pe alt fus orar. Stau trează până de dimineață, lucrez puțin, dorm, apoi o iau de la capăt după ora 14, 15:00 încolo.
Azi am întârziat câteva ore să vă anunț, dar poate nu știe toată lumea. Găsești detalii despre promoție pe site-ul Ryanair. Ai două zile pentru a rezerva și multe luni de planificat în avans.

Cum să găsesc combinații interesante de zboruri?

Folosește destination finder-ul lor, vezi detalii despre diversele destinații pe care le au și cum poți lega mai multe zboruri ieftine prin țările tale preferate. Te ajută mult și harta zborurilor și legăturilor. 15 euro ca să te deplasezi dintr-o țară în alta este chiar foarte ieftin.

Revin și eu cu simulări de zboruri. Nu stați după mine și începeți să răscoliți pentru că merită.

Simulare de trasee

Să spunem că ești din Timișoara. Ajungi cu 15 euro până la Berlin, iar de acolo ai multe alte opțiuni între 3 și 20 de euro din care să alegi.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments