• Menu
  • Menu

România Lipa Lipa – Ținutul pietrei și vulcanii noroioși

După ce am ajuns în sate remote din Laos, Filipine, Thailanda, Mexic, Guatemala, Nicaragua ori Costa Rica, am început să simțim nevoia de ceva mai mult de la călătoriile noastre.

Dincolo de faptul că ne plimbăm și ne dezvoltăm noi, tot căutam modalități prin care, cel puțin pentru o vreme, să ne implicăm mai mult în România.

România Lipa-Lipa

Ideea de a începe acest proiect a venit foarte natural. Un fel de: măcar asta putem face și noi pentru România, să o vizităm! Să o „mapăm”, să o trecem prin filtrul nostru și să facem un fel de radiografie turistica a Romaniei, cu review-uri, note, poze și cadre spectacol (acolo unde e cazul, bineințeles). Sper în lunile următoare poate să ni se alăture mai mulți/alți bloggeri/vloggeri.

De cel puțin trei ani tot povestim cu mai mulți și spunem – hai să ne plimbăm prin România, să o filmăm și să o prezentăm frumos. Sunt sigură că mai multe capete luminate la un loc pot să facă cel puțin un video care să se ducă viral.

Mai sper eu (și nu i-am comunicat încă lui Alex😂) că la final o să monteze, așa cum îi place lui, un video de câteva minute doar despre România, fără să și vorbim noi, poate doar cu câteva cuvinte pe fundal. 😍

În acest prim episod explorăm județul Buzău și începem cu Ținutul Pietrei și Vulcanii Noroioși.

Suntem curioși dacă ați fost în zona și/sau dacă știați de o parte din locurile vizitate în acest video.

O să urmeze curând și primele articole pe blog, cu detalii, informații despre cum ajungeți, unde am dormit etc.

Sperăm să vă placă și așteptăm atât ideile voastre cu privire la cum să notăm obiectivele vizitate, ce vă interesează când ajungeți la obiectivele turistice din țară, dar și ce locuri considerați că sunt prea puțin știute și trebuie să apara în vlogurile noastre.

Dacă ți-a plăcut nu uita

Multumiiiim! Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.