• Menu
  • Menu

Ofertă Ryaniar – un milion de bilete în Europa la 10 euro (sau mai puțin)

Că parcă nu mai anunțasem de mult o ofertă de genul, a lansat o ofertă Ryanair cu prețuri tare bune! Am făcut o listă cu destinațiile din România (București și Timișoara) și prețurile pentru ele, partea bună e că oferta nu este doar pentru România, așadar poți face combinații NENUMĂRATE și vizita mai multe țări plătind foarte puțin pentru biletele de avion!

Din București dacă vă luați bilete azi până la miezul nopții puteți să zburați spre Milano cu 5 euro pe sens sau spre Atena, Berlin, Bologna, Brussels, Londra sau Roma cu 10 euro pe sens.

De știut despre politica Ryanair care permite călătorilor să aibă două bagaje de mână. Un bagaj mic și unul mare de până la 10 kilograme. Astfel, zău că nu-ți mai trebuie bagaj de cală!

În principiu zborurile la prețuri preferențiale sunt pentru perioada Octombrie-Decembrie așa cum anunță chiar ei pe pagina de Facebook.

oferta ryaniar un milion de locuri la 10 euro

La finalul articolului îți explic și cum poți să te plimbi mai mult prin Europa la prețuri destul de mici!

Asta e lista de destinații cu plecare din București și prețurile pentru ele.

oferta ryaniar

Lista de destinații cu plecare din Timișoara și prețurile pentru ele

ofertă ryaniar din Timisoara


Cum să te folosești de oferta asta astfel încât să ajungi în mai multe locuri din Europa?

Au o hartă cu toate destinațiile lor. Acolo poți vedea exact de unde până unde zboară Ryanair. Așadar din Milano ai putea să zbori cu alți 10 euro spre Paris, Varșovia sau Zaragoza. Alegerea e la tine!

Și tot așa ai putea să zbori prin Europa din țară în țară, cu câte 10 euro pe sens, până îți faci toate damblalele. Mult mai simplu și mai ieftin decât un Eurotrip cu mașina sau trenul!

route map ryaniar cheap flights

Spor la rezervări, oferta e valabilă doar azi, 24 iunie, până la miezul nopții! Așadar ai de făcut traseul azi, să-ți convingi prietenii să își ia liber în perioada respectivă, sau pur și simplu să rezervi și să pleci într-un solo trip! Citește aici câteva din motivele pentru care toți ar trebui să călătorim și singuri din când în când.

Site-ul Ryanair aici.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.