Este prima data cand ajungem in Iasi pentru amandoi. Pe langa faptul ca avem niste gazde extraordinare:
Hotel Unirea cu Restaurant Panoramic unde in aceasta seara ne-am incalcat SERIOS si motivat principiile alimentare dar promitem sa recuperam incepand cu ora 6:00 la Spa-ul hotelului.
Am fost asteptati de cei de la Icar Tours cu insigne personalizate si o mapa consistenta cu multe multe detalii despre Iasi – inclusiv un ghid.
Ca sa intelegeti cu ce ne-am ”luptat’ la cina:
Piept de pui in ciuperci cu sos de sparanghel si mazare.
A urmat apoi peste. 3 tipuri de peste chiar. Am retinut ca printre cele 3 tipuri era si biban. Oricum, o nebunie de senzatii si arome.
Daca nu era suficient, felul cu numarul 3 ne-a dat pe spate total. Pui gatit lent, 1 ora jumatate in supa, la temperatura mica, cu limba de vita gatita in acelasi stil, sparanghel si doua tipuri de sos absolut dementiale.
Si binenteles desertul: sufleu de fructe de padure!
Cu toate ca era deja trecut de ora 00:00 Andreea a fost foarte draguta si ne-a scos la o scurta plimbare.
Iar aceasta este panorama din camera noastra.
Maine avem zi lunga. Va pupam. Nu uitati sa ne urmariti pe e Facebook, Twitter, si Instagram unde postam in timp real. Pentru twitter folosim #vinlaiasi pentru aceasta excursie.
[…] prima seara v-am povestit ”la cald” despre mancarea de la cina […]