• Menu
  • Menu

Merita sa vizitam in Romania

Cezar vine cu o noua initiativa de laudat: “Cele 7 minuni naturale ale Romaniei”.

Cele 7 minuni naturale ale Romaniei 1

Anul trecut a organizat cele 7 minuni ale Romaniei si cum e bine sa ne cunoastem tara si sa ne si mandrim cu ea, felicitari pentru initiativa de a continua proiectul.

Ce trebuie sa faceti?

Pasul 1: va invit sa nominalizati maximum 10 locuri foarte frumoase din Romania – pot fi parcuri nationale (cum ar fi Retezat sau Parang), monumente ale naturii (cum ar fi Babele sau vulcanii noroiosi), poate fi o zona pitoreasca (Cazane, Delta Dunarii sau Cheile Bicazului), poate fi un lac sau o pestera. Cum ziceam, astept maximum 10 nominalizari de la voi (se poate si doar una, nu e nicio problema). Aceasta faza va dura 2 saptamani, incepand de astazi pana pe data de 4 iunie.

Pasul 2: Voi selecta 15 cele mai nominalizate minuni ale naturii in functie de propunerile voastre. Se va trece apoi la votarea a 7 din cele 15 monumente ale naturii pentru stabilirea finala a “celor 7 minuni naturale ale Romaniei”.

Daca vreti puteti sa lasati in comentarii propunerile voastre, facem o preselectie aici, apoi inscriem cele 10 recomandari ale cititorilor Lipa Lipa in finala.

Poza tot de la Cezar

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments