• Menu
  • Menu

Aventura Vivolis ultima parte

V-am tot povestit cum am alergat prin Paris, cum am vizitat insotiti de ghid Bordeaux, cum am degustat vinuri. A mai ramas sa va arat doar cu ce bucate alese ne-am desfatat papilele gustative in unul din cele ma interesante restaurante din Bordeaux. De ce interesant? Pentru ca mi-a placut foarte mult designul sau. In articolul acesta pozele sunt facute exclusiv cu telefonul HTC primit in teste de la Orange Romania dar am mai multe poze cu interiorul, poze pe care vi le voi arata curand :).

Un preview al restaurantului

1

Din meniu. Nom nom nom!

2 4 5 6

Si dupa toata agiatia culinara nu ne-a ramas decat sa terminam povestile si sa pornim spre hotel. Ziua urmatoare aveam program de voie… Nu ne-am putut rupe unii de ceilalti asa ca ne-am petrecut vremea tot impreuna.

Agale pe stradute

19 20 21 7 17 18

Dand tarcoale unui targ de vechituri

22 23 24 26

Mirosind, admirand si testand diverse specialitati de la un targ cu produse ale producatorilor locali

8 9 10 12

Pana cand intr-un final ne-am adunat in cel mai tare lounge eveeeer asteptand sa decolam spre Bucuresti!

30

Vizual cam asta a fost momentan insa aventura cu siguranta nu se termina aici! Cine stie ce surprize ne mai rezerva cei de la Vivolis :).

Pana una alta puteti castiga si voi o aventura, sau va puteti lua cupoane de reducere!

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.