• Menu
  • Menu

Ma pregatesc sa plec spre Viena

Am vazut Viena de catralioane de ori (este o exagerare, binenteles) dar este oricum un oras superb, mai ales in perioada asta!

Va spuneam in articolul anterior ca imi propun sa merg low low budget. Vreau sa demontez definitiv mitul conform caruia pentru calatorii ai nevoie de multi multi bani :), mai ales in Viena si mai ales de Craciun.

In trecut am vizitat mare parte din obiectivele principale Ce intentionez sa vizitez acum?

  • Pietele de Craciun!
  • Hundertwasser  – ceva asemanator cu ce a facut Gaudi in Barcelona
  • Aseara am aflat de un truc simpatic. In interiorul Operei din Viena se afla o casa de bilete pentru turisti unde se gasesc bilete pe la 3 euro. Un lucru nou de facut asadar!
  • In trecut cineva mi-a recomandat sa merg la castelele medievale care sunt in apropiere de SeeGrotte. O sa caut mai multe informatii si voi incerca sa ajung si pe acolo :).
  • Pana plec o sa caut locuri mai putin cunoscute si vizitate in Viena si daca mai aveti idei de genul celei de mai sus (biletele de 3-5 euro la opera, nu ezitati sa imi spuneti).

In Praga vreau sa ajung la biblioteca de care vorbeam ieri… si nici nu sunt asa sigura ca vreau sa merg in Praga. Unde imi recomandati sa merg de la Viena? Pot face ORICE vreau eu asa ca nu ezitati!

A da, si pe tot parcusul excursiei o sa va tin la curent cu tot ce fac prin intermediul Orange Romania care imi ofera suficiente date cat sa pun toate selfiurile cu mine yola Opera din Viena. Va mai amintiti ca am scris acest articol in care vorbeam despre necesitatea internetului? Acum o sa am nevoie de internet cu ATAT mai mult deoarece eu ma cam ratacesc. Daca nu sunt atenta am sanse sa ma ratacesc si la mine in garsoniera :P.

Siii… uite mama, stai linistita! O sa te sun, o sa vezi poze pe Facebook, promit solemn! O sa fiu bine :D.

1484778_10202305768982745_1326501866_n

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

12 comments