• Menu
  • Menu

Cel mai inalt tobogan din lume

Pai daca pana acum nu imi doream neaparat sa ajung in Kansas, acum STIU ca trebuie sa o fac! S-a deschis oficial cel mai inalt tobogan din lume, in parcul acvatic Schlitterbahn din Kansas.

Toboganul a fost omologat drept cel mai inalt din lume inca din luna Aprilie iar data de deschidere oficiala era setata pentru luna Mai. Totusi lansarea a fost amanata de trei ori iar toboganul a mai suferit si niste modificari / adaptari!

Barcile sunt concepute pentru trei oameni, panta este de 22 de grade iar daca ne luam dupa infograficul de mai jos o sa descoperim ca inaltimea structurii depaseste cu mult asteptarile oricui!

worlds-talles-waterslide

 

Sursa foto

Pentru a ajunge sus pe tobogan vizitatorii parcului de distractii urca un numar impresionant de scari iar pana sa li se dea voie sa urce scarile sunt cantariti pentru a fi siguri ca greutatea lor combinata (in barca pot urca 3 persoane) nu depaseste 250 de kg. De asemenea, cei care se incumeta sunt avertizati asupra lucurile care li se pot intampla, printre care si posibilitatea de a deceda.

Si daca sunteti curiosi: asa se vede toata distractia :).

Ne dam?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments