Oferte

Oferta CebuPacific pentru Filipine

Reading Time: 1 minute

Dragilor imi tremura inima in mine de emotie. Am gasit (adica simpaticul Mihai) mi-a semnalat o oferta DE NERATAT pentru Dubai – Manila. Pretul este pe la 70 de dolari.

Ce spuneti de asta? Ai vrea in Filipine si totusi nu ai castigat la loto? Pai uite ocazia perfecta!

Perioada de calatorie – eu am gasit pentru februarie 2016 si nu am nimic impotriva in a-mi face planuri de calatorie de acum pentru peste 8 luni (din contra). Puteti rezerva aici. Va jucati voi cu date, numar de persoane, daca vreti bagaj, daca vreti mese incluse, etc.

Ce include – NIMIC. Doar voi si bagajul de mana

De ce? Pentru ca 70 de dolari inseamna FOARTE putin. Pentru ca, poate cu foarte putin noroc, prind o oferta buna pentru Dubai, poate mai scoate Tarom de la naftalina ofertele la 100 de euro. Asta inseamna ca as putea parcurge Bucuresti – Manila SI RETUR cu aproximativ 170 de euro. (Da stiu, dolari, euro, rata e tot pe acolo)

Am facut si o simulare pentru perioada 7-14 februarie, costul este de 268 de AED dus intors.

Screen-shot-2015-05-25-at-5.46.16-PM

 

Eu nu am rezervat pentru ca nu am pasaportul la mine, dar in seara asta exact asta fac.

Planul era sa fiu in Palawan de Craciun si Revelion, dar la preturile astea vs frumusetea de acolo vs cat pot sa mai calatoresc de diferenta de bani si etc, februarie suna MINUNAT!

 

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

4 Comments

  1. Chiar saptamana trecuta ma uitam pe zboruri catre Dubai, as vrea anul viitor sa il vad.

    Acum cu oferta asta la 66 euro + ca am prieteni filipinezi si as putea sa stau la ei in cazare, ma bate gandul la modul cel mai serios sa ma duc in Filipine si cu asta „impusc 2 rate dintr-un foc”.

    Intrebarea mea, este daca am nevoie de viza pentru a intra in Filipine ? si cum o obtin ? sau alte acte necesare ?

    1. Cetăţenii români care deţin paşapoarte simple nu au nevoie de viză de intrare pe teritoriul Republicii Filipine pentru o perioadă de şedere de maxim 30 de zile.
      Repede, profita de oferta cat mai e, cred ca e activa doar azi.

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *