• Menu
  • Menu

Super oferta de la AirAsia

Daca atunci cand ti-am anuntat super promotia de Filipine ti-au cumparat si tu bilete, atunci promotia asta de la AirAsia o sa iti pice la FIX.

Gasesti promotia aici. Teoretic biletele incep de la 4-5 euro, in realitate s-au epuizat de mult saaau, nu sunt disponibile pentru ce imi trebuie mie.

Pentru ce imi trebuie mie? Legatura din Manila spre Puerto Princesa, Palawan.

Noi am gasit bilete cu 65 de euro dus-intors (pret pentru 2 persoane), Manila – Puerto Princesa, pentru perioadele necesare noua. Am mai aflat ca la finalul se adauga inca 10 dolari de persoana, taxa pentru plata cu cardul. Daca se intampla sa detineti card Air Asia scapati de aceasta taxa suplimentara. Mi se pare oarecum amuzant ca am dat 70 de dolari de persoana pe biletele Dubai – Manila si ca pe Manila – Palawan dam 40 de dolari de persoana.

Practic ce puteti face? Vedeti ca are si AirFrance promotii in perioada asta.

Cum as utiliza eu promotia

Mi-as cumpara bilet dus spre China sau spre oriunde altundeva unde nu as da mai mult de 200, 250 de euro de persoana pe bilet, apoi puteti sa combinati cu bilete Air Asia spre locul unde vreti sa va petreceti cel mai mult timp (de exemplu Thailanda, Filipine, etc).

Mai jos cateva din oferte.

Screen shot 2015-06-22 at 3.24.20 PM

 

Spor la calatorii!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.