• Menu
  • Menu

Prețuri mici de ziua României și de la Ryanair

Nu mai e nici o noutate, această companie încearcă să atragă cât mai mulți călători. Dacă nu ai prins nici una dintre ofertele de până acum, ai șansa să o faci acum.

Unele rute din București către Italia sunt de azi la 9,99 euro pe segment până pe 2 decembrie, înainte de miezul nopții.

Rutele sunt București – Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna pentru călătorii în perioada Ianuarie – Martie 2016.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive for Romania&CEE, Ryanair, a declarat:

În această iarnă, clienții români, dar și turiștii trebuie să se aștepte la alte viitoare îmbunătățiri ale experienței de zbor, ca urmare a continării pentru al treilea an al programului “Always Getting Better” (AGB), ce include printre altele: un nou sit web, o nouă aplicație pentru mobil, noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului și meniuri de bord îmbunătățite.

Eu am zburat foarte bine cu ei și o să vă povestesc experiența curând. Până atunci vezi dacă ești interesat de zboruri – rezervă pe site-ul Ryanair.

Update – nu am vrut sa anunț în primă fază, nu știu câte sunt, depinde și de dată destul de mult. Pentru că este și Black Friday toate prețurile au șanse să fie mai mici. Eu am găsit pentru ianuarie București – Milano la 4 euro!

Screen shot 2015-11-27 at 12.11.02 PM 

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.