• Menu
  • Menu

Sărbătorim ziua națională cu o ofertă TAROM

Ei bine dragă călătorule, în special cei care și-au luat bilete Dubai – Filipine, dar nu au înca și conexiunea București – Dubai. Dar nu doar voi, toți pasionații mai mari sau mai mici de călătorii să fie atenți!

De ziua națională a României TAROM ne servește iar cu o promoție genială în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie! (vă mai aduc eu aminte, stați liniștiți). Oferta TAROM este structurată pe patru categorii de preț, în funcție de destinație!

La 79 de euro (dus – întors) găsești bilete spre – Atena, Istanbul, Larnaca, Roma, Salonic, Sofia și din Iași spre Istanbul!

La 99 euro (dus – întors) găsești bilete spre Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chişinău, Viena şi din Iaşi către Bologna, Roma, Torino;

La 119 Euro* dus-întors (toate taxele incluse) pentru călătorii din Bucureşti către Amsterdam, Frankfurt, Geneva, Londra, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm şi Valencia, din Cluj către Viena, din Iaşi către Londra, Munchen şi din Sibiu către Munchen;

La 139 de euro dus – întors – Amman, Barcelona, Beirut, Dubai, Madrid, Nisa, Paris, Tel Aviv şi din Iaşi către Tel Aviv

Prețurile sunt valabile pentru călătorii în perioada 10 ianuarie – 29 februarie 2016. Această ofertă TAROM nu include taxa de serviciu de 5 euro iar biletele, spun ei, sunt dinsponibile pe varianta mobilă a site-ului sau la agenții.

Detaliile complete le găsiți aici.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3