• Menu
  • Menu

Super ofertă Qatar Airways

UPDATE 14:49 – momentan nu mai sunt afisate pe site promoțiile pentru biletele de două persoane. Oferta anunțată (în acest moment) pe site este MULT sub prețurile anunțate anterior. Așteptăm fie să își revină site-ul (poate a fost o eroare), fie să vedem până la urmă care sunt prețurile finale.

Super ofertă Qatar Airways 2


 

Mega, giga, super ofertă Qatar Airways! Două bilete la preț de unul sau 30% reducere! Începând de azi și până pe 17 ianuarie aveți timp să căutați și să rezervați bilete!

Puteți face călătoriile oricând în perioada 19 ianuarie – 15 decembrie 2016! Adică aveți timp și aproape un an întreg să vă pregătiți călătoria (după ce ați luat biletele).

Cu oferta aceasta doi pasageri pot zbura la clasa business București – Bangkok la prețul de 1433 de euro amândoi. (exceptând taxele)

Ofertă bonus la super ofertele deja existente!

Pe lângǎ reducerile la biletele de avion, membrii Privilege Club vor câştiga un numǎr triplu de Qmiles dacǎ-şi fac rezervarea online, pe durata Festivalului Cǎlǎtoriilor Qatar Airways. Pentru a beneficia de ofertǎ, membrii trebuie sǎ se înregistreze pentru aceasta.


Din toată oferta cele mai bune prețuri sunt la Economy (dooh), pentru două persoane! Sau așa mi se pare mie! Pe site-ul Qatar găsiți toate prețurile.

Screen shot 2016-01-11 at 11.31.57 AM

Astfel, dacă sunteți doi, patru, șase etc, săriți pe bilete de avion la prețuri atât de bune încât nu îmi vine să cred! Atenție, nu e o eroare pe site, nu e genul de ofertă spontană!

Câteva selecții de zboruri și destinații. Dubai (pentru că știu că mai sunt persoane care și-au cumpărat București – Manila cu 70 de euro dus întors) – biletele dus-întors pentru două persoane costă 613 euro (300 și puțin de euro de persoană). Merită!

Destinații  din super oferta Qatar Airways de două persoane (toate prețurile de mai jos sunt pentru ambele persoane).

  • Kuala Lumpur costă 825 de euro
  • Maldive 816 euro
  • Phuket 842 de euro (nu mai stai în Bangkok dacă oricum nu plănuiai să îl vizitezi) – este un preț EXCELENT!
  • Singapore 787 de euro două persoane. Că tot am scris recent de iFly și mai urmează câteva articole pentru această destinație!
  • Tokyo – 803 euro
  • Zanzibar 852

Haaai, nu mai sta! FUGI ȘI REZERVĂ!!!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

7 comments