• Menu
  • Menu

Ofertă Mexic (din Londra)

Ofertă Mexic foarte bună cu plecare din Londra! Așa face Universul uneori. Chiar aseară povesteam cu Aura care și-a rezervat o vacanță în Mexic chiar prin cei de la Thomson (cea mai mare agenție din UK).

Iar azi am descoperit că au un fel de last minute pentru Mexic, două săptămâni, cu plecare din Londra. Și pentru că au charter, se zboară direct.

Biletul pentru două persoane, din Londra spre Cancun, fără escale sau vize de Canada costă 579 de euro! Citiți aici de exemplu – articol foarte util pentru a vă orienta pe acolo. Revin la preț! 289 de euro de persoană dus-întors Londra-Cancun!

ofertă Mexic

Găsiți și rezervați aici.

Dar trebuie să te hotărăști rapid, pentru că plecarea este in FIX două săptămâni! Tot în Mexic și într-un last minute a fost și Ioana Blaj și a povestit pe lipa lipa despre asta chiar acum doi ani! Găsești articolul aici!

M-am uitat puțin și de biletele pentru București-Londra și return!

Partea bună este că la întoarcere aveți un zbor ok și ieftin. Pentru dus prețul e pe la 100 de euro, dacă aveți prieteni în Londra e recomandat să stați pe la ei o zi sau două pentru un preț cât mai mic.

Screen shot 2016-02-03 at 11.51.41 AM Screen shot 2016-02-03 at 11.53.18 AM

Have fun și spor la rezervări!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.