• Menu
  • Menu

Recomandare de cazare de lux în București – lucruri de știut (P)

Eu mi-am strâns lucrurile și am plecat LipaLipa în lume și probabil că voi ați vrea să știți tot tot despre aventura asta în care ne-am aruncat, o să vină cu timpul cât mai multe povești. Azi vă scriu despre București, un oraș care m-a primit și găzduit cu brațele deschise cam 10 ani și probabil că o să mă tot găzduiască și la întoarcerea în țară!

Dacă ai drum în București și nu vrei să stai pur și simplu într-un hotel rece, îți recomand să testezi serviciile celor de la Lux Apartments! Au garsoniere și până la apartamente de trei camere fix în buricul târgului în București. E o idee bună să le testezi serviciile fie și numai dacă ai ajuns în București pentru examene!

lux apartments

După cum se poate vedea și pe hartă toate apartamentele sunt situate central. Prețurile pleacă de la 30 de euro și merg până pe la 70 de euro pe noapte!

Lucruri de știut despre închirierea acestor apartamente în regim hotelier

Regimul este hotelier, dar nu se aplică aceleași reguli. Trebuie să stai minim două nopți și până la câteva luni!

Dacă ți s-a schimbat programul e bine să anunți cât mai din timp. Fie că ai vrea să ajungi cu o zi sau două mai devreme sau mai târziu, dar nu există taxe suplimentare în cazul în care trebuie să schimbați rezervarea. Regula de minim două nopți se aplică în continuare.

Dacă vrei să anulezi rezervarea trebuie totuși să ai grijă! Poți anula fără să mai plătești nimic cu 10 zile înainte pentru rezervările de până la două săptămâni și cu 21 de zile înainte pentru rezervările ce depășesc două săptămâni! Dacă nu anulați la timp rezervarea se percepe o taxă de 30% din costul total!

Nu poți face rezervare pentru alte persoane. Dacă tu ești cel care a plătit, tot tu ești cel care trebuie să se prezine la recepție. Au serviciu clienți, deci cred că poți încerca totuși să îi anunți în avans în cazul în care vrei să rezervi pentru părinți, mătușă sau alte persoane. Te anunț, să nu spui că nu ai știut!

Cel mai important din punctul meu de vedere – toate apartamentele sunt dotate cu internet de mare viteză pentru care nu trebuie să plătești în plus!

Dacă ai animale de companie nu le poți aduce cu tine! Sorry! Pe de o parte înțeleg aceasă politică. Arată foarte bine apartamentele iar cei mai neglijenți ar putea să le deterioreze!

lux apartments interior 2

lux apartments interior 3

Ești responsabil pentru mobila și obiectele din apartament (ca și la hotel de altfel). Obiectele stricate vor fi înlocuite!

Curațenia! Dacă stai două luni aici tu nu trebuie să îți faci prea multe griji cu privire la asta. Apartamentele sunt curățate la fiecare trei zile iar așternuturile schimbate săptămânal! Totul este inclus în preț!

Orice alte întrebări, nelămuriri sau cerințe ai, poți să te adresezi direct serviciului clienți, disponibil 24 din 24. Dacă vrei transfer la aeroport sau asistență cu alte lucruri, o să te ajute cu siguranță!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment