• Menu
  • Menu

Budapesta-Hong Kong de sarbatori 391 de euro

O sa fie o postare fara diacritice pentru ca Alex se ocupa de videourile noastre cat eu va anunt de oferta asta de la laptopul de la receptie :).

Budapesta-Hong Kong de sarbatori pentru 391 de euro, super pret, chiar daca e din Budapesta! Eu as incepe cu pietele de Craciun si vinul fiert din acest superb oras ca mai apoi sa ma indrept spre minunata Asia!

Hong Kong, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna este un oras superb! Cred ca o sa va placa, mie cel putin mi-a placut cel mai mult dintre toate orasele mai mari din Asia in care am fost pana acum. Da, mult mai mult decat Singapore sau Kuala Lumpur.

Hai sa vedem despre ce e vorba in oferta asta! M-am gandit ca poate vreti sa stati vreo trei saptamani prin Asia, din Hong Kong spre alte destinatii (Thailanda, Bali, Laos, Cambodgia sau orice altceva din zona) zborurile sunt destul de ieftine. Evident puteti sa va jucati cu datele si perioada calatoriei.

Oferta este valabila in perioada Septembrie – Ianuarie 2017. Pentru rezervari si sa va jucati singuri cu datele intrati aici.

Se zboara cu Air China si aveti inclus si bagajul de mana, dar si bagaj de cala de 23 de kg.

M-am uitat si de zboruri dus intors spre Budapesta din Bucuresti, dar daca nu esti din Bucuresti (si daca esti), poti lua destul de lejer si trenul (chiar cel cu care am mers eu tocmai pana in Viena).

Zborurile incep acum de pe la 200 de euro pentru Bucuresti-Budapesta. Link aici.

bucuresti budapesta de sarbatori

Si preview pentru oferta din Budapesta spre Hong Kong. Aveti aici toate detaliile!

Puteti verifica si site-urile Cebu Pacific si Air Asia pentru a vedea cat v-ar costa sa mergeti spre alte destinatii din Asia, nu cred ca in Hong Kong aveti ce face mai mult de cateva zile, dar cred ca anul nou este o experienta altfel!
Budapesta-Hong Kong de sarbatori Budapesta-Hong Kong de sarbatori 2

Enjoy!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3